MENU

Излезе първият трейлър на филма “50 нюанса сиво” (видео)

50_nuansa1

Излезе първият трейлър на филма “50 нюанса сиво”

Първият официален трейлър към дългоочакваната екранизация на скандалния роман “50 нюанса сиво” е вече факт.

Трейлърът повдига завесата към актьорската игра на избираните дълго време за главните роли звезди. Това са 32-годишният актьор от ирландски произход Джейми Дорнан, който се превъплъщава в лицето на успешния предприемач Крисчън Грей, и дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън – Дакота Джонсън в образа на Анастейша Стийл.

Още в първите дни на излизането си, “50 нюанса сиво” на Е. Л. Джеймс светкавично се превърна в световен бестселър. Книгата надмина по продажби дори „Шифърът на Леонардо” (The Da Vinci Code) на Дан Браун и поредицата за Хари Потър на Джоан Роулинг. Това вероятно е една от причините подтикнала издатели и продуценти да обединят усилия около подобаваща екранизация.

Сюжетът проследява бурната и страстна любов между милиардер с тъмно минало и стряскащи сексуални тайни и студентка по журналистика – девствена и неопитна колежанка. Още от първата среща взаимоотношенията им се превръщат в една сложна и вълнуваща садо-мазо любовна история.

Популярната лента излиза на голям екран догодина – точно за Деня на влюбените Свети Валентин. А ако искате да видите какво ви очаква, изгледайте трейлъра.  

 

One Response to Излезе първият трейлър на филма “50 нюанса сиво” (видео)

  1. Gossip Girl Gossip Girl says:

    Уникална история и книга, дано и екранизацията и бъде толкова успешна както трилогията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.