MENU

Конкурс „Да четем заедно“

kniga_1

Конкурс „Да четем заедно“

Със застудяване на времето, все по-често ни се иска да се сгушим под одеялото с чаша чай и хубава книга в ръка. А какъв по-хубав (и разнообразен) начин да прекараме дългите вечери на затворено? И въпреки че жанровите предпочитания са изключително многообразни, с нашите приятели от издателство „Тиара Букс“ решихме да организираме конкурс, посветен на всеобщото ни желание да четем. Включете се и можете да спечелите екземпляр от най-новия роман в каталога им – „Морето на спокойствието“, обявен за една от “Най-добрите книги на 2013-та година”.

Ето условията на конкурса:

 • Харесайте страницата на сайта Sense4Style.com във Facebook – https://www.facebook.com/Sense4Stylecom
 • Харесайте страницата на издателство „Тиара Букс“ във Facebook – https://www.facebook.com/tiarabookspublishing
 • Споделете линка за конкурса
 • В коментар под статията в сайта отговорете на следните въпроси (моля, изписвайте двете си имена):

1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?

poster_1

Крайният срок за отговори е 23:59 ч. на 14.11.2015 г. Трима от участниците ще получат екземпляр от най-новото издание на „Тиара Букс“ – „Морето на спокойствието“. Имената им ще бъдат обявени на 16.11.2015 г. във Facebook страницата на Sense4Style.com. Най-вдъхновяващите отговори ще са с предимство 😉

Успех!

Прочетете още:

Факти, които само читателите на хартиени книги ще разберат

Най-добрите (и правилни) пози за четене на книга

10-те закона за уважение към книгите

13 Responses to Конкурс „Да четем заедно“

 1. Avatar Иванка Ангелова says:

  1. Какво е за вас четенето на хубава книга и кога отделяте време за това?
  Мисля, че четенето на хубава книга е различно за всеки. За мен има много общо с емоциите. Обожавам да чете всеки ден, но не мога да си избера книга, ако не съм в подходящо настроение за нея. Ако го направя със сигурност няма да я сметна за хубава. Заради това винаги чета книги в подходящото настроение, за да може винаги да се наслаждавам максимално на историята и героите.
  В общи линии четенето на хубава книга е удоволствие за мен, когато съм в перфектно настроение.
  За мен четенето е начин да се отърся от ежедневието, да опозная много нови светове и герои. Заради това отделям време за четене винаги, когато мога. Времето за книги винаги е откраднато, но пък е най-сладко. Още по-сладко е, когато най-после си в настроение за някоя книга, която отдавна искаш да четеш и просто решаваш да си откраднеш мъничко време, за да се насладиш на хубавата книга.

  2. Коя поредица от издаваните от “Тиара Букс” ви е любима и защо?
  Честно казано харесвам всички поредици и самостоятелни книги, които „Тиара Букс“ са издали. Вижда се, че полагат усилия и те се отплащат. Естествено, като всеки читател имам и своите малко по-любими книги. Обожавам две техни поредици супер много. Това са „Рискована любов“ от Керелин Спаркс и „Воините на Посейдон“ от Алиса Дей. Освен, че харесвам жанрът, в който са написани, много харесвам изградения свят от двете писателки.
  В тези две поредици има мои любими същества. Героите са интересни, забавни и честно казано може да научиш нещо от тях или да си припомниш някои добри неща, които може да направиш самия ти. Всяка следващата книга ми харесва все повече и повече. Лично аз нямам търпение да имам пълната колекция от двете поредици.

  3. Какво е предпочитaното/първоначалното ви впечатление за “Морето на спокойствието” и какви асоциации ви създава?
  Още откакто „Тиара Букс“ обявиха, че ще издават книгата, тя ми се стори интригуващо. Самото заглавие е някак мистериозно и ме заинтригува да разбера за какво долу-горе ще се разказва в книгата. Впечатлението от анотацията и от откъсът запалиха още повече любопитството ми. Мисля, че книгата може да предложи една прекрасна история, в която да се научиш да се оправяш с проблемите си.
  От прочетеното забелязах, че героите имат много проблеми и е ми е интересно да разбера как ще се справят с тях и дали въобще ще го направят. Наистина е ужасно да ти отнемат нещо, което обичаш и после да мислиш за него ден и нощ, но да знаеш, че нищо вече няма да е същото.
  Книгата също така ми напомня за някои неща, които се случиха на хора, които познавам. Определено имам желание да прочета книгата, за да разбера как са развива всичко в нея.
  (Страниците отдавна са харесани. Постът е споделен.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.