MENU

Новият Wash&Go подарява билкова наслада и 100 % жизнен обем

_MG_7640_1

Новият Wash&Go подарява билкова наслада и 100 % жизнен обем

От векове традиционните билки се използват широко в домакинството заради своя почистващ и пречистващ ефект. Те обаче могат да придадат и незабавен обем на косата, който вече е видимо постижим с новата формула на Wash Go с екстракт от билки.

Какво представлява формулата?

Експертите на Wash&Go задълбочават изследванията върху полезните свойства на билките и по-специално на екстракта от бергамот и вербена в комбинация с екстракта от  помело. Те създават формула, която подхранва косата с естествени съставки от природата, които измиват мазните натрупвания и осигуряват на косата 100% жизнен обем като я оставят лека и чиста във всеки един момент. Крайният продукт е формула, която съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, а резултатите от него траят цели два дни.

_MG_7459_1

Как действа?

Формулата се бори с факта, че косата ни ежедневно е изложена на външни замърсители. При тяхното натрупване косата се утежнява и изглежда мръсна, безжизнена и сплескана.  Wash&Go премахва това натрупване и превръща мазната коса в красива и обемна.

Формулата на шампоана и балсама за незабавен обем на Wash&Go е базирана на екстракта от билки и специално разработена да осигурява на косата 100% жизнен обем, който трае цели два дни.

Шампоан Wash & Go

Уникалната формула на Wash&Go съживява косата чрез неповторимо Wash&go packs_1изживяване с много пяна, което премахва натрупаното замърсяване и прави косата лесна за оформяне. Това е възможно благодарение на специалната комбинация от повърхностно активни вещества и полимери, които осигуряват изключително качествено почистване.
Wash&Go премахва натрупаното замърсяване, без да сплесква косата и не затруднява нейното оформяне. Това се дължи на формулата без съдържание на силикони, която прави косата лека, красива и обемна .
Резултатът е по-добра пяна с оптимизирана комбинация от повърхностно активни вещества и полимери. Основна съставка (повърхностно активните вещества) те действат върху повърхността на косата, за да намалят, разпръснат и отстранят себум и други остатъци от замърсяване.

Балсам Wash & Go

Балсамът на Wash&Go променя текстурата и външния вид на косата като подобрява състоянието на косъма. Това става чрез овлажняване на косата, което я прави мека и гладка за по-лесно разресване и оформяне като същевременно не я утежнява и сплесква, за да не се загуби естественият и обем.

Балсамът на Wash&Go лесно се разнася  по цялата повърхност на косата. Той разплита косата  и се изплаква лесно, като подобрява състоянието на косъма и оставя след себе си усещане за чистота и свежест. Уникалната формула прави косата гладка, като същевременно осигурява дълготраен обем.

Изпробвайте го още днес!

Ще се влюбите в свежия енергизиращ аромат, а косата ви ще прелива от енергия с обем, който сами ще можете да забележите в продължение на цели два дни.

Written by:

Published on: 28/07/2014

Filled Under: Козметика

Views: 3813

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.