MENU

Ефикасна защита срещу слънчевите алергии с Eucerin®

slunce_alergiq

Ефикасна защита срещу слънчевите алергии с Eucerin®

Продължителното излагане под слънчевите лъчи през най-горещите месеци от годината е най-сигурната предпоставка за появата на неприятни кожни изгаряния и слънчеви алергии. Според експертни проучвания, около 20% от живеещите в Европа и САЩ проявяват различни форми на слънчеви алергии, като по-често засегнати са жените.

SunAllerg_CremeGel_25_1Обикновено по кожата на засегнатите от слънчева алергия се появяват сърбящи мехурчета или обриви, а по-тежките случаи се характеризират с по-сериозни обриви, най-вече по горната част на ръцете, дланите, деколтето и дори лицето.
За да предпази кожата от появата на слънчева алергия, Eucerin създаде крем-гел, който се предлага във вариант SPF 50+ и SPF 25. Продуктът комбинира UV защита и антиоксидантна система с алфа-глюкозил-рутин (Alpha-Glucosyl-Rutin), извлечен от японска смокиня.
Крем-гелът на Eucerin е с изключително висока ефикасност при пациенти със склонна към слънчеви алергии и чувствителна кожа.
Съставките в продукта имат за цел да засилят естествените защитни функции на кожата, като не се съдържат емулгатори и добавени аромати, за да се избегне рискът от раздразнение на кожата.
Доверете се на ефикасната защита на крем-гела за превенция на слънчеви алергии от Eucerin. Насладете се на лятото и слънчевите лъчи, без притеснения!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.