MENU

Изгаряй калории и се забавлявай със самба и балансирана закуска

samba1

Изгаряй калории и се забавлявай със самба и балансирана закуска

Приятните упражнения, енергичните самба танци и балансираната закуска са най-лесният начин да останете приятели с дрехите си и да се чувствате добре в собственото си тяло.

Танците, освен забавление, помагат за изгарянето на калории и са стъпка към стягането на мускулите и оформянето на хармонично тяло. Благодарение на успешния проект между Нуно Фернандез и Nestlé FITNESS® можете да се тонизирате със специално разработени движения, които ще помогнат за доближаването до целта – стегнат и плосък корем.

Новите опаковки на зърнената закуска ще зарадват своите почитателки с достъп до 20-минутна самба програма, специално разработена от Нуно Фернандез.

Fitness 375 - CroppedСамба програмата може да бъде безплатно изтеглена от сайта www.nestle-fitness.com, където вие дами, можете да получите и добри съвети за балансирано хранене с разнообразни рецепти. Тя включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и правилно хранене.
Стъпка 1 – тонизирайте мускулите си
… с професионално разработени упражнения за коремни мускули. Изберете упражненията, които ви действат добре, и вижте нашите съвети.
Стъпка 2 – изгаряйте калории
… и същевременно стегнете мускулите си, докато се забавлявате с енергични самба танци от Нуно Фернандез.
Стъпка 3 – хранете се правилно
… и разнообразете храненето си. Добавете цвят, текстура, подправки и аромат, за да зарадвате вкусовите си рецептори. За основа на балансираното си хранене изберете зърнени храни, по възможност със съдържание на пълнозърнести култури, зеленчуци и плодове. И разбира се най-важното – не забравяйте да се наслаждавате на храната си.

Nestlé FITNESS® е неизменна част от ежедневието на съвременната жена, защото е в основата на балансираната закуска, доброто настроение и тонус, както и на поддържането на желана форма.

Зърнени закуски Nestlé FITNESS® са обогатени са с ниско съдържание на мазнини (<1g на 30g порция Nestlé FITNESS® с натурален вкус и плодове) 7 витамина, калций и желязо, а пълнозърнестите култури са основна съставка в рецептата на хрупкавите флейксове. Отлично се съчетават както с кисело, така и с прясно мляко и са прекрасен и лек старт на деня. Предлагат се 4 вкуса Nestlé FITNESS® – натурален, плодове, мед и бадеми, и шоколад.

4 Responses to Изгаряй калории и се забавлявай със самба и балансирана закуска

 1. Avatar Теди says:

  движението без съмнение е много важно. аз също така добавих към режима екстракт от зелено кафе. изчиства организма от токсините и се чувствам много добре.

 2. Avatar Пламена says:

  колко килограма се свалят с този продукт?

 3. Avatar Пламена says:

  и кой от всичките видове( марки) да избера?

 4. Avatar Теди says:

  това на natures way e възможно най-доброто. препоръчвам ти него,защото има много ментета на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.