MENU

Слънчева защита за цялото семейство от URIAGE

Слънчева защита за цялото семейство от URIAGE

Слънчевата защита на кожата винаги е била тема № 1 на лятото. Ето защо, подборът на продукт за всеки член от семейството е основно условие за нейната ефективност. За поредна година Uriage доказва своето лидерство сред дермокозметичните брандове, осигурявайки висококачествени формули на слънчева защита за цялото семейство!

Какво е новото тази година от Uriage?

3 ултраефективни слънцезащитни продукта и 3 атрактивни слънчеви комплекта – формули, подходящи за цялото семейство!

1. Слънцезащитен спрей за лице и тяло BARIESUN SPF30 – за чувствителна кожа

Изключително леката текстура осигурява високо ниво на защита от вредните UVA/UVB лъчи, свободните радикали и предпазва кожата от изсушаване. Невидим върху кожата, той попива незабавно, гарантира оптимална защита, перфектен тен и впечатляващо удоволствие. Благодарение на удобната система за продължително впръскване, продуктът осигурява сигурна защита и неповторим комфорт. Водоустойчив и подходящ за активно спортуващи.

2. Ултра лек флуид BARIESUN Ultra-light fluid SPF50+ – за чувствителна кожа

Този лек флуид, подходящ и за най-чувствителната кожа, осигурява много високо ниво на защита срещу UVA-UVB лъчите и свободните радикали. Неговата изключително флуидна текстура мигновено попива, без да омазнява. ДЖОБЕН ФОРМАТ

3. Матиращ слънцезащитен флуид BARIÉSUN Mat Fluide SPF50+ – комбинирана и мазна кожа

Осигурява много висока защита срещу вредните UVA-UVB лъчи и свободните радикали. Неговата лека формула попива незабавно, придавайки на кожата матиращ ефект. Екстракт от Licorice във формулата регулира секрецията на себум и предотвратява появата на нови несъвършенства. Леката текстура, без мазни съставки, интензивно хидратира и дарява кожата с удоволствие и максимален комфорт.

Слънчевите комплекти на Uriage също се предлагат в 3 варианта:

1. Комплект за мама
Tониран крем Bariesun SPF50+ /светъл или златист нюанс/ + Спрей термална мицеларна вода

2. Комплект за детето
Спрей за деца Bariesun SPF50+ + ПОДАРЪК UV-защитна тениска, универсален модел и цвят, подходяща за деца от 3 до 6 годинки!

3. Комплект за цялото семейство
Слънцезащитен спрей Bariesun SPF30 + Лосион за деца Bariesun SPF50+

Който и от продуктите за слънчева защита да изберете, ние ви съветваме да се снабдите и с опаковка Термална вода Uriage.
Добивана директно от недрата на френските алпи, тази живителна течност не променя размера и формата на клетките, подобрявайки техния интегритет и действайки в пълна хармония с кожата.
Със своя състав, изотоничност, противовъзпалително, хидратиращо, успокояващо и антиоксидантно действие, Термалната вода е основна активна съставка във всеки един от продуктите на лаборатории Uriage.
Ежедневната й употреба възстановява еластичността, комфорта и блясъка на кожата!
За да се насладите на всичките й предимства, напръскайте и оставете да подейства, без да подсушавате. Уверяваме ви, eдин флакон в чантата в летните жеги може да свърши чудеса 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.