MENU

Освободете се от лошите дни за косата си

braun

Освободете се от лошите дни за косата си

Всяка жена знае какво е да се сблъскаш с ден с лоша коса. Дори не става въпрос за лош, а за един най-обикновен и скучен ден, в който просто ни липсва вдъхновение, време и енергия, за да изсушим и оформим косата си по начина, по който искаме. Сега, с PowerPerfection от Braun мечтаната прическа е винаги постижима.

Често при мисълта за боравенето с тежък сешоар и времето, което ще ни отнеме да се изсушим, ние просто се отказваме, оставяме косата си да изсъхне сама и я връзваме, за да не ни пречи. Сега, благодарение на Braun, жените могат да поемат контрола върху косата си и да се освободят от дните с лоша прическа… Представяме новата колекция на Braun PowerPerfection – серия от ултра-мощни, компактни и лесни за употреба сешоари за бързи резултати.

power_braun

Посланикът на красотата на Braun, Джесика Алба, казва:Като всяка работеща майка, времето е много ценно за мен, затова разчитам на уреди за красота, които са бързи, но ефективни и затова съм голям почитател на новите сешоари на Braun от серията PowerPerfection.”

Новата PowerPerfection колекция включва:

  • Сешоар Braun Satin Hair 5 (2500W): Комбинира впечатляваща мощност с олекотен дизайн за бързи и лесни резултати. Наличен е и с дифузер.
  • Сешоар Braun Satin Hair 3 (2000W): Компактен и мощен за перфектни резултати всеки ден
  • Сешоар Braun Satin Hair 1 (1800W): Ултра-лек и компактен за удобна и лесна употреба

KT131_HD380_015_Ions_R02 - low res_2Всеки сешоар е снабден с приставка за прецизно сушене и комбинира оптимална температура на сушене със силна струя въздух, за да гарантира бързото оформяне на косата. Сешоарите Satin Hair 5 и 3 използват най-новата йонна технология на Braun, която намалява наелектризирането на косата.
“Като стилист винаги търся висококачествени продукти, с които да постигна максимални резултати с малко усилия. Затова колекцията PowerPerfection на Braun е най-добрата досега – продуктите са толкова леки, че лесно можете да се справите с косата си и да постигнете бързо перфектни резултати.“, споделя глобалният стилист на Braun Саша Бройер.
След като се освободите от дните с лоша коса и постигнете перфектната основа с новата серия на Braun PowerPerfection, защо не й придадете наистина стилен вид? Без значение дали ще решите да е гладка и права или на нежни вълни, има продукт на Braun за всяка ваша нужда – възможностите са безкрайни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.