MENU

Къщата на BIODERMA ви очаква!

IMG_4940

Къщата на BIODERMA ви очаква!

На 17 юни в София, на площад “Батенберг” срещу Национална художествена галерия в Градската градина, врати отвори домът на красотата, науката и грижата за кожата – къщата на дерматологичната марка Bioderma. В рамките на следващите три дни, домакините й – екип от специалисти, ще се постарае да обърне дeтайлно внимание на грижите за кожата с акцент върху връзката между красотата и здравето. 

Къщата на Bioderma e уникален за България проект е в съзвучие с философията на марката за информиран избор за продуктите и цялостната грижа за кожата, основан на споделени ценности и почтеност в комуникацията. Какво провокира тази инициатива?

Стилът на BIODERMA безспорно се отличава от този на останалите beauty марки. Да започнем оттам, че създателят на марката Жан Ноел Торел, биолог по образование и иноватор по призвание, все още е собственик на компанията, създадена преди повече от 30 години, защото за него тя не e просто бизнес, а философия, изискваща да й се посветиш изцяло.

IMG_1790

Според г-н Торел биологията е призвана да работи в полза на дерматологията и зад всеки продукт, излязъл от Лабораториите на BIODERMA, стои научно откритие, насочено изцяло към активизиране на собствените ресурси на кожата.

Подобна концепция прави марката уникална, защото нейното развитие е подчинено много повече на науката, отколкото на пазара. Над 90% от инвестициите са за изграждане на партньорство с дерматолози и фармацевти и систематично образоване на клиентите, които да станат посланици на идеята, че красотата и здравето на кожата са тясно свързани.  Затова вместо рекламни послания, BIODERMA кани всички вас в дома си.

IMG_2028

Огромен интерес предизвиква “стаята” за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация на всички недостатъци на кожата – увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони.

В “хола” на Къщата на BIODERMA има специален тестер бар, където иматe възможност да изпробватe най-новата серия слънцезащитни продукти Photoderm Max Aquafluidе и да се консултиратe с експертите на BIODERMA за правилните грижи за вашия тип кожа.

kushta_bio

Като всеки истински дом и в Къщата на BIODERMA има обособена “детска” стая, където най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат и възможност на своите майки да се насладят на лично време, посветено на красивата и здрава кожа.

Къщата на Bioderma ще ви очаква всеки ден до 20 юни от 10.30 до 19.30 ч! Заповядайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.