MENU

Специален подарък – “За любимата баба”

 

 

Издател: ИнфоДАР
Автор: Хелън Ексли
Страници: 28
Цена: 9,90

Тази книжка подарък е знак за благодарност и любов към скъп за нас човек – любимата БАБА. Тя е признание за всеотдайността, грижите и обичта, с които ни даряват нашите баби, както и за нашата привързаност към тях. За смешните, забавните, тъжните, специалните моменти, които ни отдават нашите баби, за скъпите спомени, с които завинаги ще помним образа на този любим човек.

babaСерията „Специален подарък” включва още четири нови заглавия луксозни книги подарък за специални хора. Така изданията в колекцията стават общо 12. „За любимия учител”, „За любимата баба”, „За любимата внучка”, „За любимата сестра”. изразяват онези важни емоции от живота, които искаме да изкажем на нашите близки, но невинаги намираме подходящите думи.
Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозната серия книги подарък „Специален подарък” , от която са продадени повече от 16 милиона копия по целия свят и вече 37 години са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот.
„Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.

Display_BG_face_1Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение в подходящ формат, златен кант на корицата, създаващ впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични илюстрации на Джулиет Кларк.
Посланията в книгите подарък от серията „Специален подарък” са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им. На първата страница на всички осем книжки можете да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.
Със своя незаменим опит в поднасянето на съкровени мисли и известни цитати под формата на луксозна книжка, Хелън Ексли и до днес взема дейно участие в подготовката на книгите. Тя създава първата книга на своята кухненска маса – това е „Баби и дядовци”. Оттогава Helen Exley Publications се превръща в семеен бизнес, в който е ангажирано цялото семейство на Хелън и в който битуват отдаденост, неизмеримо желание за улесняване на общуването между хората и стремеж за популяризиране на идеята за „подарък с мисъл за теб”.

Често читатели и почитатели на луксозните книги с марка Helen Exley пишат на Хелън с благодарност за вдъхновението, радостта, която са предизвикали, подарявайки нейна книга. Илюстрациите и текстовете са много внимателно подбрани и целта винаги е била да са силно въздействащи. Затова тези дванадесет книжки със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки.

Written by:

Published on: 25/09/2014

Filled Under: Книги

Views: 4832

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.