MENU

Oслепителна на 8-ми март с Rowenta

8_mart

Oслепителна на 8-ми март с Rowenta

8-ми март е международен ден на жената – празник, честван от всички съвременни и уважаващи себе си дами. Всяка дама иска да има невероятна прическа и зашеметяващ външен вид. Но поддържането на изрядно стилизирани, добре оформени къдрици, бляскава и копринено мека коса е трудно и почти невъзможно да се постигне в забързаното ежедневие на работещата дама.

Няма значение дали косата Ви е боядисана, суха, изтощена или лесна за оформяне, с иновативната четка за стилизиране на коса Rowenta Brush Activ Volum’&Shine CF9320 ще постигате перфектни резултати без почти никакви усилия и за много кратко време. Този продукт е специално разработен с цел улеснение в ежедневието на работещото момиче.

Бързо и лесно изсушавате и оформяте перфектна прическа, а докато го правите Rowenta Brush Activ се грижи и за доброто състояние на Вашата коса. Вграденият двоен йонен генератор, който естествено излъчва отрицателни йони, премахва статичното електричество и придава по-гладък и изящен вид на косата. Двете температурни степени на оформяне и опцията за студен въздух помагат за постигането на още по-добра фиксация на прическата и защита на косъма.

?

Специално за празника на жената в магазини „Технополис“ можете да закупите Rowenta Brush Activ Volum’&Shine CF9320 – стилизиращата маша-сешоар, чието автоматично въртене на четката позволява лесно и бързо оформяне на прическата, на промо цена с подарък – хавлия за коса Rowenta Beauty.

Всяка дама има свой собствен стил, който може да се изрази и чрез прическата. Затова Rowenta Brush Activ Volum’&Shine се предлага с две различни по големина четки – с диаметър 3 или 5 см. Този продукт може да Ви помогне бързо и лесно в домашни условия да постигнете неповторими резултати, на които биха завидели дори и професионални коафьори. С анти-статичен ефект за избягване на неприятното наелектризиране на косата и придаване на копринена мекота и завършен вид на визията.

ROWENTA_BrushActiv.1JPG

С Rowenta Brush Activ Volum’&Shine постигате отлични резултати. И защото всяка дама заслужава да бъде неотразима всеки ден, ние сме Ви подготвили още много изненади през следващите месеци. Господа, подарете на половинката си повече свободно време и внимание към нейния външен вид 😉

Прочетете още:

6 грешки в миенето на косата

Тенденции в прическите

Красива коса всеки ден

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.