MENU

Освободи стила си с Джесика Алба и Braun Silk-épil 9

BRAUN #breakfree Event 01 _mg_8133_1

Освободи стила си с Джесика Алба и Braun Silk-épil 9

Кампанията Break Free на Braun навлезе в следващия си етап – неограничен брой модни решения, благодарение на абсолютен комфорт в собствената ни кожа. Началото му бе дадено от посланика на красота на марката – Джесика Алба, и нейните стилисти Емили Кърънт и Мерит Елиот. На ексклузивно събитие в Дубай, което привилигировани български журналисти и блогъри проследиха на живо чрез онлайн пресконференция, трите представиха най-новото бижу в семейството на Braun – уредът Silk-épil 9, насърчавайки всички дами да обличат с увереност, каквото пожелаят.

Ние, дамите, инвестираме голяма част от времето си в търсене на дрехи, в които да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия възможен начин. Въпреки това, често се случва да изоставим онези, които са ни зареждали с енергия. Независимо дали става въпрос за несигурност в собствената ни визия или притеснение заради нежелано окосмяване – случва се да се чувстваме ограничени в избора си на дрехи.

braun Jessica28557-b_1

С новия Silk-épil 9 Braun, марка епилатори No 1 в света, поставя нови стандарти за качество. С набор от дизайнерски иновации, той осигурява най-прецизните резултати за най-кратко време! Така всяка жена ще се радва на красива кожа всеки ден и ще забрави завинаги за дните на дискомфорт.

Джесика Алба, посланик на красотата на Braun казва: „Горда съм, че заставам зад марка, която създава толкова красиви и функционални продукти. Новият Silk-épil 9 помага на жените да показват своята същност чрез своя стил като има дава свободата на обличат с увереност каквото пожелаят.“

40% по-широката глава на Silk-épil 9 гарантира, че все повече косъмчета се захващат и премахват с едно движение. Ефектът се засилва от революционната Micro Grip Tweezer технология, която включва по-широки, дълги и дълбоки пинсети. Създаден за да се съобразява с твоя график, уредът е 100% водоустойчив и може да се използва в банята или под душа, за по-гладка епилация. Това прави Braun Silk-épil 9 най-ефикасният епилатор за суха употреба или в комбинация с вода.

silk9_1_1

Извитият дизайн пък осигурява по-близък контакт до кожата – по този начин премахва 4 пъти по-къси косъмчета, отколкото кола маска. А това означава, че можем да се насладим на красива кожа, която остава гладка до 4 седмици.

И това не е всичко! Системата High Frequency Massage създава пулсиращи вибрации, които в комбинация с адаптиращата се към тялото подвижна глава стимулират кожата за още по-добро и нежно усещане. По този начин при редовна употреба, епилацията става на практика безболезнена.

За пълно разкрасяване от глава до пети, Braun предлага набор от бонус пакети. За епилация на цялото тяло, Braun предлага епилатор за лице Braun Face, заедно с Braun Silk-épil 9. За привържениците на почистването има пакет, който включва почистваща четка, 6 пъти по-ефективна от обикновените четки за лице. За феновете на ексфолирането, Braun Silk-épil 9 Skin Spa е най-добрата епилираща и ексфолираща система 2 в 1. По този начин подсигуряваме целия си разкрасителен ритуал!

silk9_2_1

Целта на кампанията Break Free е да вдъхнови жените по целия свят и да им даде увереност, за да поемат контрол върху режима си за красота. Да могат да изглеждат и да се чувстват добре всеки ден, да се освободят от задръжките си и да се изправят пред неограничените възможности на стила. Без значение дали става въпрос за онези, които новият Braun Silk-épil 9 осигурява с гладка кожа до 4 седмици, за различните прически, които стилистите правят или за неограниченото чувство за увереност от безупречната кожа, благодарение на четките за лице Braun Face, Braun призовава жените да се наслаждават на живота и възможностите, които той им предоставя.

В духа на новия етап на кампанията Джесика Алба споделя: „Аз съм голям фен на новия Braun Silk- épil 9, защото ми позволява да упражнявам контрол върху разкрасяващите си процедури. Меката и гладка кожа за мен е от основно значение във всяка визия! Независимо дали съм облечена с пищна рокля за премиера, сладка мини-рокля за вечерно излизане с приятелки или се намирам на плажа със семейството си, след епилация с Braun Silk- épil 9 кожата ми изглежда толкова добре, колкото добре се чувствам аз в нея!”

jess1_1

Емили Кърънт и Мерит Елиот допълват: „Вярваме, че жените никога не трябва да правят компромис със стила си, защото не се чувстват достатъчно красиви. Затова сме наистина въодушевени да работим с Braun. Като стилисти често сме виждали колко е вдъхновяващо, когато на жените не им се налага да се крият зад „безопасните“ дрехи и се чувстват достатъчно уверени да носят това, в което се чувстват добре. Искаме да окуражим жените да носят това, в което се чувстват най-красиви всеки ден.“

Алесандра Долфини, Международен маркетинг директор на Braun, споделя: „Като водеща световна марка в сферата на епилацията и експерт в грижата за красотата на жените, ние с гордост създаваме иновативни и качествени продукти, които ще помогнат на жените да преодолеят бариерите пред тях и да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин. Наистина сме развълнувани да представим най-новите ни продукти и епилатора Silk-épil 9.

Ами, не ни остава друго освен да освободим стила си с Braun и да се насладим на неограничения брой модни решения за нас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.