MENU

Нов живот за любимите ви дрехи с Perwoll ReNew+ Color

prane

Нов живот за любимите ви дрехи с Perwoll ReNew+ Color

От любимите дънки до ярката парти рокля – никой не обича да вижда любимите си дрехи избелели от пране. Благодарение на новата подобрена серия на Perwoll, всички ваши любими дрехи могат да запазят интензивността на цветовете си по-дълго време.

Обновената серия на Perwoll от Henkel предлага решение за всички дрехи. Без значение дали са цветни, черни или бели, те ще изглеждат като нови, когато излязат от пералната машина.

Новият Perwoll ReNew+ е с подсилено действие при изпиране и срещу посивяване на дрехите, за най-доброто цветно изживяване от Perwoll досега!

В допълнение, този продукт не само предпазва цветовeте от избеляване, но и подновява блясъка на цветните и черните дрехи след няколко изпирания. Perwoll изглажда повредените влакна за оптимално отражение на светлината и запазва цветовете на дрехите, като нови. Всичките ви любими дрехи – от малката черна рокля до най-деликатната риза – ще изглеждат като нови, пране след пране.

ReNew+ е най-новият специализиран продукт от Perwoll, който се грижи за най-деликатните ни цветни дрехи от години и предлага продукти за всякакви тъкани.

perwoll_1

Новата гама ReNew+ включва:

  • Perwoll ReNew+ Color – дълготрайна наситеност на цветовете за дрехи, като нови
  • Perwoll ReNew+ Black – нежен препарат, запазващ наситения цвят на черните и тъмни цветове, като нови
  • Perwoll  ReNew+ White – специализиран перилен препарат, който запазва белите цветове искрящо бели и ги прави да изглеждат като нови

Новата гама Perwoll ReNew+ е налична в търговската мрежа от май 2014 г., с  модерен дизайн и перфектна грижа за най-модерните дрехи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.