MENU

Ariel и модна къща Junona представят актуалните тенденции в грижата за дрехите

Junona3-resized

Ariel и модна къща Junona представят актуалните тенденции в грижата за дрехите

Само преди месец, Ariel представи на българските потребители новата си концентрирана формула. Така марката постави нов стандарт в грижата за дрехите като не само осигурява безупречно премахване на петната от първото изпиране, но и защитава влакната и съхранява свежестта на цветовете за по-дълго време, запазва стила, комфорта и удобството на дрехите.

Сега, Ariel и модна къща JUNONA официално обявяват партньорството си, чиято цел е да представи актуалните тенденции в грижите за дрехите днес. В рамките на партньорството, което ще продължи два месеца, първите 200 от най-лоялните клиенти, които закупят дрехи на стойност 100 лева от *избрани магазини на JUNONA в гр.София, ще получат като подарък новия прах Ariel, с подобрена и концентрирана формула.

Дрехите имат важна роля в ежедневието на хората и грижата за тях е от огромно значение, поради което партньорството между Ariel и модна къща Junona се заражда напълно естествено. Модна къща Junona създава образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието. Ariel е марката, която разбира нуждите на своите потребители и се грижи техните любими дрехи да изглеждат красиви за по-дълго време.

????????????????????????????????????

Според поредица от проучвания, които Ariel предприе с водещия в областта на когнитивната психология – д-р Лорънс Розенблум от Калифорнийския университет „Ривърсайд”, хората са по-ефективни, когато са облечени в дрехи, пряко свързани с важни аспекти на задачата, която извършват. В допълнение, ранните експерименти показват, че ефективността на изпълнение се подобрява, когато сме облечени в чисти и удобни дрехи.

Новият прах за пране на Ariel с концентрирана формула

Една мерителна лъжица Ariel от подобрената формула изисква 35% по-малко продукт и същевременно ви осигурява по-добро премахване на мазните петна. Със специалния дозатор, включен в новата опаковка на Ariel, е много по-лесно да измерите правилната доза, което означава, получавате най-доброто за вашето пране.

PG4635_Apollo_1_Monadic_West_Powder_And_Scoop

Чрез тристепенната технология FibreScience новият Ariel почиства, защитава и преминава отвъд премахването на петната, като по този начин се грижи за дрехите, които обичате. Благодарение на технологията „Advanced Protect”, Ariel предпазва дрехите от повторно посивяване на тъканите и също така помага на тъканите да запазят свежото си ухание по-дълго време.

Модна къща JUNONA

Дрехите й създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност. Насочена изцяло към нежния пол, ‘’JUNONA’’ предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст.

Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща JUNONA се позиционира за 12 години на топ позиция на българският моден подиум. Нашият екип от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на JUNONA, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.

ariel_junona

Сега, стилната модна къща JUNONA се изправя пред една нова възможност – партньорство с водещата марка в грижа за дрехите – Ariel.

*Кампанията на Ariel и JUNONA важи за следните магазини:

• магазин JUNONA – София, бул. Витоша 47
• магазин JUNONA – София, ул. Раковски 78
• магазин JUNONA – OUTLET – ул. Искър 54
• магазин JUNONA – The Mall
• магазин JUNONA – МОЛ Сердика
• магазин JUNONA – МЕГА МОЛ
• магазин JUNONA – МОЛ Парадайс

Written by:

Published on: 29/02/2016

Filled Under: Мода

Views: 4293

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.