MENU

Braun и Себастиан Фетел представят “водния свят” на бръсненето

sebastian2

Braun и Себастиан Фетел потапят мъжете във “водния свят” на бръсненето 

Миналата седмица Braun и четирикратният шампион на Формула 1 Себастиан Фетел стартираха нова вълна на бръснене с електрическата самобръсначка Braun WaterFlex – най-новата иновация от Braun, изцяло проектирана за бръснене с вода, пяна или гел, която превръща електрическото бръснене в изцяло ново изживяване.  

С тази вълнуваща новина се отбелязва една година откакто Себастиан Фетел е глобален посланик на марката за Braun. Миналата година Braun и Себастиан Фетел стартираха кампанията “Следвай мечтите си“, която вдъхновява мъжете по целия свят да се борят за мечтите си и никога да не се отказват от тях. Това е история за  желязна воля – в състезанията, в инженерството, в преследването и постигането на мечтите. 

Сега с пускането на пазара на новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex, сътрудничеството между Braun и Себастиан Фетел е по-силно от всякога. Те знаят, че мечтите не се сбъдват сами.  Да преследваш мечтите си означава да преоткриваш себе си и винаги да се стремиш към най-доброто. Както за Braun, така и за Фетел най-важни са иновациите – те са в кръвта им, те са  смисълът на тяхното съществуване.

Braun WaterFlex добавя ново измерение към портфолиото на Braun. Електрическото бръснене вече не е просто сухо. Под душа, във ваната или дори под вода, в басейн или езеро – навсякъде, където пожелаете, Braun WaterFlex се плъзга по контурите на лицето за едно непобедимо близо до кожата и гладко бръснене. Водата, пяната и гелът разкриват изцяло нови възможности.

AID-A05-0017937_WaterFlex_WF2s_blue_ER_PR_10_1

Помислете за водните спортове и аналогията става очевидна – не можете да сърфирате, без вълна и не можете да плавате върху пясък. Ето защо имате нужда от вода, пяна или гел, за да превърнете електрическото бръснене в плъзгане! Този “воден”  начин на бръснене променя коренно усещането за кожата и това как самобръсначката изпълнява своята задача. Водата омекотява космите на брадата, докато пяната и гелът помагат за успокояване на кожата. Пригответе се да се плъзгате по вода, пяна или гел, защото въртящата се глава на Braun WaterFlex позволява на самобръсначката да се движи нежно по кожата за гладко бръснене с минимално триене.

Добавете бръснещата система с 3 остриета OptiBlade ™ за оптимална близост и комфорт на кожата. Това хитро устройство е 100% водоустойчиво, а  дръжката му е  снабдена с твърда влакнеста мембрана, която защитава вътрешното ядро ​​от водата и подпомага отделянето на пари. Едновременно с това, специалният дизайн на дръжката позволява здрав захват на самобръсначката по всяко време.  Системата против изплъзване  дава чувството, че електрическата самобръсначка е залепена за ръката ви без значение дали я използвате във вода, с пяна или гел.

AID-A05-0018012_WaterFlex_WF2s_blue_ER_PR_01_1

Всичко това напълно безопасно ли е? Тази самобръсначка може да бъде потопена във вода на дълбочина до 5 метра без риск в нея да навлезе влага. Мъжете могат да бъдете сигурни, че WaterFlex никога няма да ги разочарова, независимо от условията. Безгрешният промишлен дизайн на Braun, съчетан с пословичното немско инженерно качество, прави WaterFlex 100% водонепроницаемо, безопасно и красиво изработено устройство, което никога няма да ви разочарова, независимо от изживяването, което търсите.

Не на последно място Braun WaterFlex оставя кожата спокойна и освежена. Това е максимален комфорт с минимално усилие, което прави бръсненето почти неограничено.

sebastian2_1

За Себастиан Фетел ключът е в правилната екипировка: самобръсначката трябва да пасва на контурите на лицето така, както гумите на неговия болид трябва да пасват на терена. Male Power Grooming серията на Braun осигурява оптимално бръснене и усещане за кожата за всеки повод и за всяка нужда.  „Като състезател във Формула 1 аз винаги съм отворен към нови изживявания и  иновации, които биха подобрили моето представяне – на пистата и извън нея. Тази самобръсначка прави бръсненето вълнуващо и забавно. Тя е просто различна, изпробвайте я!”, казва шампионът.

Ергономичният и адаптивен Braun WaterFlex се предлага в четири различни цвята – черно, бяло, синьо и червено, така че всеки може да избере самобръсначката, която най-добре пасва на неговият специален и уникален стил. Новият продукт ще бъде на пазара от 1 септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.