MENU

Иновация за мазната кожа – EFFACLAR K (+) от LA ROCHE-POSAY

12088362_1013802675346543_351395661208907804_n

Иновация за мазната кожа – EFFACLAR K (+) от LA ROCHE-POSAY

Kожа с несъвършенства: хората в зряла възраст също могат да я имат, особено жените. Сега, Лаборатории La Roche-Posay предлагат точно това, за което мазната кожа, предразположена към несъвършенства, си мечтаеше – EFFACLAR K (+), високотехнологична формула, комбинираща ново поколение активни съставки за мазна кожа и референтни дерматологични молекули.

Дори и локализирани, неравната кожна повърхност, черните точки и пъпките намаляват добрия външен вид и усещане за кожата, но също така въздействат и върху чувствата на жените – това че са на възраст, на която акнето вече не се счита за приемливо. Тези несъвършенства са абсолютна противоположност на това, към което съвременните жени се стремят, като „качество на кожата“ – гладка, чиста повърхност и лъчезарен тен…

EFFACLAR-K-(+)_Tube-Soin-30ml-FRGB-1Дерматолозите се срещат с този проблем всеки ден: обикновено става въпрос за тийнейджъри, но… 51% от жените на възраст между 20-29 г. и 35% на възраст между 30-39 г. страдат от такъв проблем. Това може да е акнеичен проблем, който продължава още от тийнейджърските години, проблем, който се е активирал след дълъг период на ремисия или акне, което се е появило при човек, който никога до тогава не е имал такъв проблем.
Днес, Лаборатории La Roche-Posay направиха откритие, демонстрирайки че мазната кожа, предразположена към несъвършенства, е подложена на окисление заради ежедневните агресивни фактори (замърсяване, прах, UV лъчи…). Този феномен отключва поредица от верижни реакции, които водят до образуване на нови несъвършенства.
Влиянието на окислението върху кожата е разнообразно и доста по-опасно, отколкото си представяме, защото провокира „домино ефект“. Реакциите в дълбочина (хиперкератинизация и свръхпроизводство на себум) се влошават, което води до промени на повърхността на кожата: неравна повърхност, повишена лъскавина, запушени пори.
От своя страна, окислението на себума и замърсяванията на повърхността на кожата води до повторна поява на черни точки, сивкав тен и неприятното „усещане за мръсна кожа“. След време, всички тези проблеми се активират отново и така порочният кръг се завърта… Несъвършенствата се умножават, давайки впечатлението, че сме попаднали в спирала, от която е трудно да се избяга.
12105710_1018430628217081_4535293424899401605_nEFFACLAR K (+) комбинира мощен антиоксидантен комплекс (витамин Е + карнозин) с антисебумната съставка Аirlicium™ (патентована молекула, съставена от 99% въздух и 1% силициев диоксид, което я прави ултраабсорбираща – абсорбира 100 пъти повече себум спрямо собственото си тегло) и LHA (липохидрокси киселина, елиминира мъртвите клетки една по една за фино и по-прецизно микроексфолиране, без раздразнения. ) с микроексфолиращо 8-часово действие. Още от първото нанасяне получавате усещане за детоксикирана, чиста и свежа кожа през целия ден. Само след 1 месец употреба кожата изглежда трансформирана – по-гладка матова повърхност, отпушени пори и контролирано омазняване, с намалена повторна поява на черни точки. Неравностите и несъвършенствата изглеждат намалели.
Феноменалната текстура на EFFACLAR K (+) е резултат от интегриране на силноабсорбиращата молекула Airlicium™ във водна текстура! Резултат: ултрасвежа, ултралека, ново поколение аквагел текстура. Освежаващ при нанасяне, „мокрият“ ефект незабавно изчезва. Невероятната лекота на този уникален гел обгръща кожата с мекота, без усещане за тежест или „задушаване“. Гарантирана хидратация и комфорт до края на деня. Нанасяйте на цялото лице, сутрин и/или вечер. Отлична основа за грим.

До 15 ноември при закупуване на крем Ефаклар (по избор) и попълване на талона, приложен в брошурата, ще получите подаръчния Комплект грижа за мазната кожа. Списък на аптеките, партньори на кампанията, може да се намери на Facebook страницата на La Roche-Posay България – тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.