MENU

Перфектната грижа за перфектна кожа – HYSÉAC 3-REGUL SPF30 от URIAGE

Перфектната грижа за перфектна кожа – HYSÉAC 3-REGUL SPF30 от URIAGE

Ако имате мазна кожа с несъвършенства и това ви смущава, то е време да отворите нова страница в разкрасителния си режим. Превърнете несъвършената си кожа в перфектна, благодарение на новата грижа за лице в портфолиото на Uriage. Перфектната грижа, съчетаваща 3 свойства в една уникална формула – HYSEAC 3-REGUL SPF30, вашият нов най-добър приятел!

Тъй като мазната кожа с несъвършенства е все по-често срещан проблем сред дамите от всички възрасти, дерматологични лаборатории Uriage специално разработват първата тонирана комплексна грижа с SPF30.
Новият продукт HYSEAC 3-REGUL SPF30 е грижа „всичко в едно“: той се бори с кожните несъвършенства (пъпки, черни точки, микрокисти…), има матиращ ефект, изравнява тена и осигурява висока степен на покритие. Осигурява едновременно:
– ЗАЩИТА: Със SPF30 продуктът предпазва кожата от UVA и UVB лъчите, свеждайки до минимум “ефектът на бумеранга” при акнеична кожа, който се проявява след период на излагане на слънце.
– РЕГУЛИРАНЕ: Ограничава появата на пъпки и черни точки и регулира излишъка на себум, благодарение на 3 изключителни патентa.
– КРАСОТА: С универсален цвят и висока степен на покривност, продуктът изравнява тена, придавайки естествен вид на кожата и прикрива несъвършенствата. С матиращ ефект – за равномерен финал без лъщене и без несъвършенства.
Нанасяйте HYSEAC 3-REGUL SPF30 сутрин върху идеално почистена и подсушена кожа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.