MENU

5 неща, които не бива да правите по време на секс, дами!

dvoika_sex

5 неща, които не бива да правите по време на секс, дами!

Сексът е инструмент за интимно освобождаване на нагона, но и начин за изразяване на любовта чрез плътта – безмълвно, докосвайки се и гледайки се в очите с желание, което никое перо не може да опише. Този най-личен и съкровен момент между двама души има различни нюанси. Може да бъде горещ, див и шумен или тих, романтичен и изпълнен с нежност. Има трети нюанс, за който рядко си признаваме, но той съществува – скучният, отегчителен, задължаващ секс, по време на който се чудите с каква мисъл да позабавлявате съзнанието си, за да мине времето по-бързо.

Затова, дами, ако чувствате, че напоследък сексът се е превърнал по-скоро в задължение, отколкото в естествен копнеж, но пък от друга страна не мечтаете за друг партньор, значи е време да спрете да правите 5-те най-чести грешки по време на секс.

dvoika_sex31. Мислите, че каквото и да прави партньорът ви, ще ви отегчи
Заедно сте от много време и до болка познавате всяко изражение, настроение и техника на човека до вас. С нищо не може да ви изненада, а ако все пак направи нещо различно в леглото, го гледате недоверчиво сякаш питате: „Това пък откъде ти дойде на ум?”. Но защо вместо това не потърсите удоволствие в близостта си? Мислете за това къде искате да ви докосва, насочвайте го и току-виж сте се превърнали в активната страна.
Прочетете още:
Как да разпалите страстта във връзката…
2. Притеснявате се как изглеждате отстрани
Стартира любовната предигра, страстта се покачва и изведнъж, съвсем не на място, задълбавате в изучаване на неговото изражение, чудите се как ли изглеждате отстрани, не сте ли напълняла, не викате ли твърде силно… умът ви се рее навсякъде, но не се фокусира върху най-важното – удоволствието! Защо вместо да пресъздавате еротична филмова сцена, не се отпуснете и не довършите започнатото по подобаващ начин?
3. Говорите твърде много
dvoika_sex2Шептене на мръсни думички и насърчаване е едно, но ако имате навика да се включвате с изречения като „Прибра ли документите на колата?” или „Какво ще вечеряме после?”, то заслужавате титлата „страстоубийца”. Колкото и да е бъбрива женската природа, контролирайте я по време на секс и я насочвайте в посока на разгорещяване.
4. Разсейвате се с битовизми
Все по-често правите секс, за да „отбиете номера” и духом напълно отсъствате от акта? Подчинени сте на стреса на ежедневието и не можете да се отърсите от мисли за работата, дома, децата? Опитайте се да мислите за секса като средство за бягство от реалността, като убежище, в което има място единствено за удоволствие, похот и голямо „О“. Едва след като се отпуснете омаломощени, може да се върнете в реалността.
Прочетете още:
4 причини за липсата на секс във връзката

5. Симулирате
Бъдете честни с партньора си и не симулирайте оргазъм. От време на време е допустимо, но ако все по-често се преструвате, за да има мир в леглото, може би е дошло времето да си поговорите открито. Кому е нужно да бъде заблуждаван, че върши чудеса? Не е ли по-добре да обсъдите какво ви липсва и от какво имате нужда вместо да се залъгвате, че всеки стига до своя край?

И така, дами, сексът е средство за постигане на удоволствие, удовлетворение, спокойствие и подмладяване. Особено, когато е с правилния човек. Наистина ли предпочитате да „бъдете“ на друго място?

Written by:

Published on: 26/09/2014

Filled Under: Под завивките

Views: 3725

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.