MENU

Джоди Фостър сключи брак с… жена

jodie-foster

Въпреки че има двама сина, Джоди Фостър сключи брак с жена

Джоди Фостър сключи брак с приятелката си Александра Хедисън, предадоха световните агенции, позовавайки се на представител на звездата.

Той е потвърдил разкритието, направено в края на миналата седмица от светския сайт E! News. 51-годишната Джоди Фостър и 44-годишната Александра Хедисън са се врекли във вечна вярност през уикенда.

Двукратната носителка на “Оскар” за най-добра актриса, която е прочута с това, че пази грижливо личния си живот в тайна, за първи път призна публично, че е лесбийка, в хаотично, емоционално изказване по телевизията по време на раздаването на наградите “Златен глобус” миналата година. Тогава Джоди Фостър разкри, че е имала 20-годишна връзка с филмовата продуцентка Сидни Бърнард, която е приключила през 2008 г.

Преди това, на холивудски събития, актрисата благодареше на своя партньор, но пазеше в тайна своята сексуална ориентация. Това обаче не пречи на Джоди Фостър да бъде майка. Тя има двама синове, на 15 и на 12 години.

Според медиите Джоди Фостър и Александра Хедисън са заедно от лятото на миналата година. Някои от най-известните роли на Фостър са във филмите “Мълчанието на агнетата“, “Сфера“, “Анна и Краля”, “Паник стая”, “Нел”. Хедисън също е актриса, а освен това – и фотограф.

Written by:

Published on: 25/04/2014

Filled Under: Светски шум

Views: 7198

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.