MENU

Новото лице на Рене Зелуегър

renee3

Новото лице на Рене Зелуегър

Рене Зелуегър буквално втрещи почитателите си, след като се появи с напълно променени черти на лицето на рождения ден на американско списание на 20 октомври. Първоначално те дори не я разпознали, а щом се окопитили, започнали догадките каква е причината за тази радикална промяна във външния вид.

Рене Зелуегър, станала особено популярна с ролята си в романтичната класика „Дневникът на Бриджит Джоунс“, се бе скрила от светлините на прожекторите през последните месеци и сега предизвика истинска сензация с новата си визия. Но ефектът е по-скоро негативен. От сладката, закръглена и закaчлива физиономия не е останала и следа – няма ги характерните бузки, различни са очите, формата на носа, брадичката.

rene_z

Разбира се, злите езици не закъсняха с коментарите. Едни откриват прилика с колежката на Рене Зелуегър – Камерън Диаз, други пресмятат колко време и средства е хвърлила за козметични интервенции. А по-паметливите припомнят, че процесът на трансформация е започнал още в края на миналата година.

Според популярния пластичен хирург проф. д-р Фуат Юксел тя е преминала през няколко козметични процедури като поставяне на филъри в гънките между носа и устните и по бузите, за да промени вида на лицето си и да оформи контура, така че да изглежда лицето ѝ по-пълно, плюс ботокс около веждите за по-младежки вид. Според други специалисти обаче за ефекта допринасят и странният тен, дължащ се на химически пилинг, както и неподдържаните вежди в неподходящ за лицето ѝ нюанс.

rene5_1

Самата Рене Зелуегър опровергала със смях всички тези слухове като обяснила новото си лице съвсем просто – щастлив начин на живот.

“Радвам се, че хората мислят, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив и по-пълноценен живот. Явно това си личи. Приятелите ми казват, че изглеждам спокойна. Здрава съм. Дълго време не се справях толкова добре. Натоварвах се нереално и графикът ми не ми позволяваше да се грижа за себе си. Вместо да си поема дъх, продължавах да тичам, докато се изчерпя, и не взимах правилно решение как да прикрия изтощението. Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща”, заявила актрисата пред сп. „Пийпъл“.

Вижте снимките и сами преценете дали й вярвате 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.