MENU

Анджелина Джоли и Брад Пит вече са семейство!

anjelina_brad

Анджелина Джоли и Брад Пит вече са семейство! 

Най-атрактивната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит вече официално е семейство. Двамата са сключили брак във Франция миналата събота, съобщи техен представител, цитиран от „Асошиейтед Прес“.

Сватбата на Брад Пит и Анджелина Джоли се е състояла в малък параклис в Шато Миравал в присъствието на семействата и най-близките приятели на двойката. Церемонията била държана в дълбока тайна, за да не разберат папараците. Брачното свидетелство било подписано от калифорнийски съдия, пристигнал специално за случая.

По думите на говорителя Анджелина Джоли била съпроводена до олтара от двамата й най-големи синове – Мадокс и Пакс. Сестрите им Захара и Вививан хвърляли цветни листчета по пътеката, а другите две деца – Шайло и Нокс носели пръстените.

50-годишният Брад Пит и 39-годишната Джоли, които са заедно почти 10 години, имат 6 деца – 3 биологични и 3 осиновени. И за двамата актьори това е втори брак. Пит бе женен за звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., а Джоли има тригодишен брак с Били Боб Торнтън, приключил през 2003 г. Преди време Пит призна пред американските медии, че сватбата е от значение за децата му и това е най-важното, заради което тя може да се състои.

Това е една от най-дълго чаканите новини, след месеци на спекулации около сватбената церемония на звездите. Двамата са сгодени от април 2012 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.