MENU

Актьорът Робин Уилямс се е самоубил!

Robin-Williams-30

Актьорът Робин Уилямс се е самоубил

На 63-годишна възраст си отиде една от любимите звезди на Холивуд – комедийният актьор Робин Уилямс, съобщи АФП. Предполага се, че той сам е сложил край на живота си.

Робин Уилямс е бил открит мъртъв в понеделник в дома си в Северна Калифорния. Според съдебния лекар към шерифската служба самоубийството е в резултат на асфикция (задушаване), но същинската причина за смъртта все още е в процес на изясняване.

Приживе, особено в последните няколко години, Робин Уилямс имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. Отдава им се в началото на 80-те, след което остава чист цели 20 години. До 2006, когато се увлича толкова, че му се налага да потърси професионална помощ. Явно обаче не е успял да се стабилизира напълно, защото в края на юни тази година звездата отново влезе в клиника.

Заради зависимостта на Робин Уилямс рухва и 19-годишният му брак със съпругата му Марша Гарсес Уилямс, от която има 2 деца – син Коуди и дъщеря Зелда. От първия си брак с Валери Веларди актьорът има и още един син – Закари.

Робин Уилямс е участвал в множество игрални филми сред които “Госпожа Даутфаъйр”, “Аз, Човекът”, “Пач Адамс”, “Клетка за птици” и много други. Озвучавал е и много анимационни филми. Носител е на 3 Златни глобуса и 3 награди „Грами”, а през 1997 година получава „Оскар” за най-добра мъжка второстепенна роля във филма „Добрият Уил Хънтинг”.

Поклон пред паметта му!

Written by:

Published on: 12/08/2014

Filled Under: Светски шум

Views: 5677

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.