MENU

Съвети за сутрешен, дневен и вечерен грим

Съвети за сутрешен, дневен и вечерен грим

Съвети за сутрешен, дневен и вечерен грим

 

Ако сте дама с динамично ежедневие, която се старае да изглежда поддържана, но няма излишно време за губене пред огледалото, то следващите съвети за сутрешен, дневен и вечерен грим са точно за вас. Така ще знаете как да подберете макиажа си и да изглеждайте по най-добрия начин за всеки интервал от време и за всеки повод.

Перфектният сутрешен грим

Ако отивате на училище, лекции, работа или нещо подобно, със сигурност трябва да изглеждате естествено и ненатрапчиво. Ако носите грим, опитайте с възможно най-малко. Три продукта са напълно достатъчни. Така няма да сте прекалено агресивни в излъчването си, а и ще избегнете неудобството поради не достатъчна бодрост.

grim3Първо нанесете малко фон дьо тен в същия цвят като кожата ви. След това нанесете спирала. Особено важно е да имате висококачествена спирала, за да не се сплъстява и да не стои на топчета по миглите. За сутрешен грим на очите тя е напълно достатъчна. Завършете с червило, гланц или балсам за устни. Така ще им предадете естествен, но чувствен вид.
Дневен грим
Ако искате да се гримирате за среща с приятели или друго дневно мероприятие, най-добре използвайте няколко основни продукта.
Първата стъпка е да нанесете фон дьо тен. Както сутринта, и сега опитайте да не прекалявате с количеството му, защото лицето ви ще изглежда неестествено. След това нанесете очна линия или молив за подчертаване на погледа. Черта само на горния клепач е достатъчна, а спиралата ще свърши останалото. Добавете и малко руж на скулите – един тон по-тъмен от цвета на кожата ви или малко повече при бронзов нюанс, но не прекалявайте. За устните използвайте балсам, червило или глос в дискретен нюанс. Готови сте!

Вечерен грим

Перфектната идея да блеснете в тъмната вечер е с опушен грим или много тъмен цвят червило. Но не едновременно. Опушеният грим на очите ще ви придаде съблазнително излъчване. Съвсем скоро очаквайте техниката, описана стъпка по стъпка. Ако не сте любители на дръзките тъмни цветове за устните, можете да използвате класическото червено.

Най-важното правило е грима е да не прекалявате с него, освен ако не отивате на маскарад. В останалите случаи се придържайте към умерените комбинации. Може би ще ни подскажете някоя ваша любима такава?

Written by:

Published on: 06/02/2014

Filled Under: Трикове за разкрасяване

Views: 5501

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.