MENU

Брошура на родителя с ценни съвети от Семейството на Pampers

Pampers

Брошура на родителя с ценни съвети от Семейството на Pampers

Често с появата на нов човек в живота на мама и тати се появяват и купища въпроси, свързани с неговото раждане и развитие. Електронната брошура за родителя от Семейството на Pampers е чудесна възможност за мама и тати да намерят отговор на някои от въпросите, които си задават за бременността, първите дни с бебето у дома и всички онези първи неща от пътя, който ще изминат заедно докато малкото съкровище расте.

pampers2Електронната брошура на Pampers съдържа полезна информация както за сложните, така и за по-малко сложните, но винаги прекрасни ситуации, които родителите и техните бебета изживяват заедно.
В книжката всички ценни съвети, предоставени от експерти (педиатър, дерматолог и детски психолог) в статиите, публикувани в платформата Семейството на Pampers, са подредени в три секции – по една за всеки тип родители: бъдещи, родители отскоро и такива с повече опит.
Електронната книжка може да бъде свалена безплатно от Фейсбук страницата на Pampers България на следния линк:  https://www.facebook.com/pampersbulgaria/app_667265663378913
Надяваме се, че статиите и съветите от експерти, включени в брошурата, ще помогнат на вас и вашето бебче да се насладите на всеки един момент, който ви предстои да прекарате заедно, и да го превърнете в едно прекрасно изживяване.
За да отговори на всички ваши въпроси, свързани с грижата за бебето, и за да ви даде възможност да споделите своя личен опит с други майки и татковци, Pampers ще продължи да организира онлайн срещи с експерти и други родители в Семейството на Pampers. Следете Фейсбук страницата на Pampers България за повече информация относно предстоящите онлайн срещи.

Written by:

Published on: 03/08/2015

Filled Under: Майчинство

Views: 3885

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.