MENU

Живот в розово – концепция за красота

20_8840_3

Живот в розово – концепция за красота 

На 10 юни се състоя предпремиерата на дългоочакваното събитие La vie en rose (Живот в розово) на дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 на дизайнерката Нели Митева и френската дермокозметична компания BIODERMA, които имат амбицията да покажат една изцяло нова концепция за красотата – вдъхновена от стила на истинската парижанка и емблематичния розов продукт на BIODERMA – Sensibio H2O.

Това не е първият съвместен проект на BIODERMA и ИВАН АСЕН 22, които са обединени около общото си виждане за мода, начин на живот и отношение към красотата. Но тази година събитието се посвещава изцяло на насладата от живота. Гостите на шоурума ИВАН АСЕН 22 ще имат възможност да видят колекция от млади дизайнери, които са работили по темата La vie en rose (Живот в розово).

Проектът La vie en rose протече на два етапа. Първият етап стартира с обявяването на конкурса за графичен мотив, създаден около философията на мицеларната вода Sensibio H2O и френската тема La vie en rose, които се превърнаха във вдъхновение за младите дизайнери и художници, представили своите проекти по темата. В края на конкурса жури в състав: Мира Драганова, национален мениджър на BIODERMA за България и Сърбия, Нели Митева, собственик и директор на дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22, Биляна Димова, главен редактор на Капитал LIGHT, Биляна Савова, арт директор на списание EVA и Поля Александрова, главен редактор на списание GRAZIA, избра тримата победите в конкурса. Техните проекти са отпечатани върху еко-чанти и изложени в шоурума наред с дизайнерските модели.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Вторият етап от проекта е изложбата на дизайнерските колекции по темата La vie en rose. В дизайнерското пространство на ИВАН АСЕН 22 от 12 юни до 3 юли ще има истински празник на непринудената и закачлива мода. Цветовете, разбира се, ще са във всички нюанси на розовото, а акцентите ще се колебаят между черно и сиво, тюркоаз и мента, златисто и месинг. Точки, райета и плисета ще се кипрят от всички страни, а материите, както винаги, ще са естествени и приятни за носене.

На предпремиерата BIODERMA представи и най-новия продукт в гамата Sensibio – Sensibio Tolerance+, предназначен за свръхчувствителна и нетолерантна кожа.

DSC_0886_1

В отговор на последните научни открития в областта на чувствителната кожа, френската дермокозметична компания създава биологичния комплекс Neurocontrol®, част от продукта Sensibio Tolerance+, който действа на етапа преди неврогенното възпаление, за да повлияе на появата на свръхчувствителност на кожата и да не позволи проявленията й. Новият продукт повишава прага на толерантност на кожата и премахва усещането за дискомфорт, благодарение на комбинация от естествено налични в кожата активни съставки.

Written by:

Published on: 13/06/2014

Filled Under: Мода

Views: 3593

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.