MENU

Pampers Pants – за всяко бебе в движение

Бебето ви постоянно е в движение? Нетърпеливо е докато сменяте пелените и задачата става още по-голямо предизвикателство? Това е моментът да опитате Pampers Pants!

На около 6 месеца бебетата стават много активни. Започват да се търкалят, да пълзят и да се измъкват. Способността им да се движат се развива много бързо на тази възраст. Изпълнени с любопитство, те искат постоянно да играят и да откриват нови неща. Това е моментът, в който смяната на пелената се превръща в сериозно предизвикателство за родителите.

Когато бебето ви започне да пълзи и да открива заобикалящия го свят и стои мирно само докато спи, плените тип гащички ви дават помощта, от която се нуждаете. Гащичките Pampers Pants, избрани за Продукт на Годината за 2018, се слагат и свалят лесно, като същевременно пасват идеално и осигуряват до 12 часа защита срещу влагата. Те са с разтягащ се колан без лепенки, което прави обуването им лесно и само с едно движение.

Гащичките Pampers Pants дават свобода на бебетата да се движат докато сменяте пелените, без да прекъсвате играта им. Как е възможно това? Вече няма нужда мъниците ви да лягат по гръб, за да ги преобуете. Просто скъсайте отстрани, за да свалите гащичките и след това сложете нов чифт докато бебето стои право, като промушите краката му и издърпате нагоре. Вече няма да преследвате бебето си, докато то се преобръща и изплъзва! Смяната на пелените е лесна и забавна и за двама ви.

Гащичките Pampers Pants имат еластичен колан, който приляга перфектно и предпазва от протичане. Освен това, осигурява до 12 часа комфорт и сухота на вашето бебе – така че нищо няма да попречи на игрите му. Pampers Pants с 3 абсорбиращи каналчета помагат на бебето да се движи свободно, запазвайки кожата му суха благодарение на микро перлите, които бързо абсорбират влагата.

Кажете сбогом на неприятната смяна на пелени. Лесните за обуване гащички Pampers Pants се слагат с едно движение, дори когато бебето ви се движи, пълзи или стои право. Вече можете спокойно да се насладите на всички дейности на открито или закрито, докато бебето ви се движи свободно и изследва света.

Нещо повече, сега бебета на 6+ месеца могат не само да играят, но и да плуват със здрава и защитена кожа благодарение на Pampers Splashers. Новите гащички за плуване прилягат като бански и защитават като Pampers.

Слънчево лято и весели игри с Pampers Pants и Pampers Splashers!

Written by:

Published on: 04/06/2018

Filled Under: Майчинство

Views: 2506

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.