MENU

Как да се погрижим правилно за лицето си през лятото?

41AvHvMDdZvw6IdGdhp30cRpdQjF3Qy6dJYfZuYfdZJYJ=J5dmAx5J=udaf4f0cYdmwbRf0idFWwXHsGdnev0DZddwnG25VId2wn9m5ndtu0c9BMrs

Как да се погрижим правилно за лицето си през лятото?

За да функционира правилно, е необходимо да полагаме грижи за кожата си ежедневно – да я почистваме, предпазваме и защитаваме по най-добрия начин. През лятото всекидневното нежно почистване на кожата и добра хидратация трябва да се превърнат в задължителен елемент от разкрасителния ни процес. Те осигуряват максималния й здрав вид – блясък, еластичност. С безценните съвети за красива кожа от д-р Гергана Манолова, специализант и докторант към УМБАЛ “Александровска”, и продуктите на Avon, можете да бъдете сигурни, че кожата ви ще сияе през цялото лято.

index.phpКожата е най-големият човешки орган – връзката на вътрешната ни част с околния свят. Върху нея оказват влияние както вътрешни, така и външни фактори. Високите температури, температурните разлики, слънчевите лъчи, мръсният въздух и праховите частици са само част от враговете на красотата ни. Стресът, безсънието, богатите на сол храни, тютюнопушенето и др. също оказват неблагоприятно влияние върху кожата. Това води до намаляването на количеството вода от слоевете й.
Именно затова, козметичният гигант AVON лансира ново поколение почистващи продукти ANEW Clean с подмладяващи свойства. Серията е разработена с иновативния комплекс Youth Care и се грижи за кожата на 3 нива.
Почиства ефективно, възстановявайки гладкия и младежки вид, заздравява защитната бариера и оставя кожата еластична, подготвя за оптимални подмладяващи резултати от всички серии ANEW. Серията предлага три иновативни продукта – почистващ гел, почистващ крем и маска, почистваща вода 3-в-1. В комбинация с най-новия крем за лице ANEW Hydro-Advance, AVON дават мечтаното решение за добре гледана кожа само за 30 секунди:

avon_anewСтъпка 1: Почистване
В процеса на регенерирането си през нощта кожата произвежда себум. Почистването сутрин с подходящ гел, премахва този себум и гарантира, че кожата е готова за нанасяне на дневен продукт за грижа. Почистването вечер има за цел да премахне всички замърсявания и следи от грим. За по-добър ефект наплискайте лицето си, редувайки топла и студена вода 4 до 5 пъти. По този начин ще подобрите кръвообръщението и хидратацията.
Стъпка 2: Тонизиране
При тонизирането се отстраняват всички следи от почистващия продукт, кожата се освежава и се възстановява естествената и́ стойност на рН. Почистващата вода е много щадяща за кожата, като я успокоява и възстановявя блясъка и младежкия й вид.
Стъпка 3: Нанасяне на маска
Прилагането на хидратиращи маски подпомага задържането на вода по-дълго време в кожата. Това осигурява нейния блясък и свеж вид.

Стъпка 4: Продукт за дневна грижа

Целта е да се осигури оптимална хидратация и защита на кожата. Правилният подбор на крем се определя от типа кожа, нейните нужди и ритъма на ежедневието. ANEW Hydro-Advance е страхотен избор за лятото, осигурявайки нужното количество вода на кожата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.