MENU

Трансформацията на кожата без хирургия вече е факт

 

Трансформацията на кожата без хирургия вече е факт

Трансформацията на кожата без хирургия вече е факт

Революционната почистваща технология за кожата на лицето и тялото Clarisonic е вече в България. No 1 почистваща четка използва патентован звуково-честотен метод за трансформиране на кожата. Само за 2 седмици тя става по-чиста, по-мека и гладка от всякога.

Историята на „Clarisonic“ започва през 2004 г. със съвместната работа на дерматолога (доктор по инфекциозни  болести) доктор Роб Акридж и електроинженера Кен Пилхър. Въпреки, че не са типичните създатели на козметично устройство, с помощта на много други талантливи колеги те успяват да разработят такова и да го превърнат в пионерска технология за преобразяване на начина, по който хората се грижат за кожата си.

Side Mia 2 with Shadow1Така още същата година Clarisonic е лансиран в американската асоциация на пластичните хирурзи, а днес се препоръчва от хиляди водещи дерматолози в цял свят, продадени са над 5 млн устройства и получава множество награди за иновации всяка година.
Технологията Clarisonic разработва не само устройство за почистване на кожата, но цяла категория, която подхожда научно към красотата. Едновременно нежен и мощен, звуково-честотният метод на действие революционизира козметичната индустрия, съсредоточавайки се върху продукти, които работят на повърхността с технология, която достига под повърхността на кожата и преобразява красиво нейната текстура.
Какви са предимствата на Clarisonic?
Докато други подобни устройства имат въртяща и вибрираща технология, звуково-честотният метод на Clarisonic осцилира (трепти). Разликата е в двупосочни контролирани движения напред и назад, които са в синхрон с еластичността на кожата и я почистват нежно и ефективно.

Методът прави ритуалът по почистването на кожата по-прецизен като позволява не само да премахнете замърсявания, мазнина и грим, но и да подобрите качеството на абсорбацията за по висока хидратация.

Какви са резултатите от употребата на Clarisonic?

  • Намалява видимостта на порите и я прави по-нежна, по-гладка и с по-сияен тен.
  • Отстранява замърсяванията на порите в дълбочина и подготвя кожата за по-добра абсорбация на последващи продукти.
  • Намалява видимостта на фините линии и бръчките
  • Почиства в дълбочина и премахва замърсявания и себум, които се събират върху кожата, премахва несъвършенства
  • Ефективно намалява мастните депа, където се събира себумът, като почиства по-дълбоко от традиционните методи,след което кожата е свежа, със здрав вид
  • Изключително нежно почистване на чувстителната кожа, без  опъване или жулене, кожата е по-мека и без раздразнения

Front PLUS on Cradle_1Технологията Clarisonic се прилага посредством 2 почистващи устройства – Mia 2 и Plus. Всяко  от тях е с прецизен дизайн и специално създадено за всеки тип кожа и нуждите й. Разполагат с 5 различни вида четки (чувствителна, деликатна, нормална, дълбоки пори и тяло) всяка от които изработена от плътен бързосъхнещ мек материал, който не задържа бактерии.
Plus предлага експертна грижа на лице и тяло за всеобхватно почистване с T-таймер, три различни степени за почистване на лице и триминутно почистване на тяло с два различни режима (constant and pulse) и уникална четка за тяло, която ексфолира нежно и отстранява мъртвите клетки, като я прави мека и гладка. Mia2 пък има две други предимства: едноминутен  T-таймер и преносим калъф за пътуване.
Различно оцветените пръстени помагат да се различи вида четка само с един поглед. Дължината на косъмчетата, плътността и текстурата са различни, в зависимост от типа й. Полираните и заоблени връхчета гарантират мекота при допир. Вътрешният пръстен (включително черния кръг) се задвижва от моторче в дръжката и осцилира с повече от 300 движения в секунда. Външният пръстен не се движи, неговите по-дълги косъмчета играят ролята на защитна бариера спрямо очите и предотвратява разпръскването на замърсяванията.

Как се използва Clarisonic?

Всички  продукти на Clarisonic са специално разработени и оптимизирани за ежедневна употреба. Най-добре би било да използвате четките със специалния освежаващ почистващ гел на Clarisonic, но може и с всеки друг козметичен продукт, който не съдържа абразивни частици. Формулата на гела нежно премахва замърсяванията и нечистотите, докато контролира излишното омазняване. Неговото pH е балансирано, той почиства и оставя кожата освежена.

Mia 2 with Charger1Отстранявате грима с продукт за почистване на очи. Навлажнявате кожата и напоявате четката с топла вода. Премахвате излишното количество вода. Нанасяте почистващ продукт върху кожата или върху четката. Натискате бутона, за да включите устройството. Избирате желания режим. Следвате  T-таймера докато нежно движите четката с малки кръгови движения. Не упражнявате натиск, а движите нежно четката и устройството ще се изключи след една минута. Изплакнете кожата.
Технологията Сlarisonic е бърз, удобен и ефективен начин да трансформирате кожата си до съвършена без намесата на хирург – пред огледалото или под душа (устройствата са водоустойчиви). Отделяйки не повече от 2 минути в ежедневния си разкрасителен ритуал ще се наслаждавате на по-здрава, млада, сияйна и плътна кожа както на лицето, така и на тялото.

Можете да намерите устройствата, работещи с технологията Clarisonic (Mia 2 и Plus) само в 2 магазина в столицата: Douglas в Мол „Сердика“ и Beauty Zone в Mall of Sofia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.