MENU

Покажете перфектна кожа на лицето с Braun Face

J_ALBA_BRAUN_SHOT_06_040_RETOUCHED_NEW_CORR - Copy_1

Покажете перфектна кожа на лицето с Braun Face

Перфектният блясък на лицето е не просто тенденция в красотата за 2014 – той кара всички да изглеждат и да се чувстват страхотно. Сега можете да се освободите от притесненията си и да покажете на света наистина перфектна кожа – с новия уред за красота, за който всички говорят – Braun Face 2 в 1. Запознайте се с най-новия член на семейство BRAUN, който подчини дори и звездите.

Естествената красота означава да се чувствате уверени в собствената си кожа и да знаете, че винаги изглеждате по възможно най-добрия начин. И без значение дали говорим за модния подиум или за реалността, постигането на младежки свеж блясък е Светият Граал на красотата. Благодарение на първата в света комбинация от епилатор за лице и почистваща четка можете да сте 100% красиви само с едно натискане на копчето и същевременно да си осигурите гладка, сияйна и здрава кожа.

AID-A05-0018695_Braun_Face_ER_PR_09_1

Иновативният продукт за красота, създаден от Braun, марка №1 за епилатори в света, е дълготрайна инвестиция за перфектна кожа. С Braun Face ще се насладите на по-гладък тен, свежест и съвършенство. Това е първият в света 2 в 1 продукт за лице, който предлага дълбоко почистване на порите и прецизна епилация на лицето за чиста, сияйна красота, без значение дали искате да излезете без грим или да създадете перфектната основа за последните тенденции в грима.

Лесен за употреба, иновативен и доказано ефективен, Braun Face ще ви помогне да се отървете от замърсяванията по кожата, за да очаровате с безупречен естествен вид. Потвърждава го чаровницата Джесика Алба, която е избрана за посланик на красотата на Braun и кампанията #breakfree.

„Без значение дали се стремите към външен вид за червения килим или искате ден, в който да излезете без грим, трябва да можете да разчитате на красивата и чиста кожа на лицето като основа. Braun Face дава увереност и свобода на жените, независимо дали са с грим или не.“, казва тя.

braunface1_1

И въпреки че постигането на естествена визия без несъвършенства никога не е било по-лесно, Braun Face е тук, за да докаже обратното. И то само в 2 стъпки с едно движение:

1. Започнете с прецизна епилация

Дискретна и ефикасна, малката глава на епилатора премахва дори невидимите косми и осигурява абсолютно съвършенство на веждите, горната устна и брадичката. Това ново средство за красота е задължително за всяка жена, която си е поставила за цел постигането на гладка и сияйна кожа. С 10 микроотвора за супер-ефикасна епилация, Braun Face оставя кожата гладка за повече от четири седмици. Епилацията с Braun Face е 200 пъти по-бърза от тази с обикновените пинсети и може да премахне четири пъти по-къси косъмчета от кола маската. За секунди той дава на жените кожа, която остава гладка за седмици.

AID-A05-0018656_Braun_Face_Geisha_ER_PR_50_1

2. Превърнете устройството в почистваща четка

Само с една смяна на главите, епилаторът Braun Face се превръща в ефикасна четка за почистване на порите в дълбочина, която осигурява качествени спа-резутати само за няколко минути. До 6 пъти по-ефикасна от обикновения скраб за лице, свръхзвуковата почистваща технология нежно, но в дълбочина почиства всички следи от грим и замърсявания. Тя също помага на кожата да абсорбира продуктите за красота по-ефикасно и оставя кожата по-гладка, мека и видимо по-красива.

AID-A05-0018487_Braun_Face_Geisha_in_use_white_Background_ER_PR_10Braun_Face_Geisha_in_use_grey_Background_ER_PR_20_1

И това не е всичко. Със своя гладък и ултра-елегантен дизайн, така че да се побира в дамска чанта, Braun Face 2 в 1 е задължителното истинско откритие в технологията за красота. Можете да го носите със себе си на почивка, на работа или винаги, когато забележите косми, които се нуждаят от почистване. Защото бъдещето на съвършената и мека кожа започва с Braun Face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.