MENU

Лионел Меси срещу Илко Пиргов – 100 % уверена игра

 

Лионел Меси срещу Илко Пиргов – 100 % уверена игра

Лионел Меси срещу Илко Пиргов – 100 % уверена игра

Увереността и самочувствието са от изключителна важност за всеки един мъж, особено в спорта. Моментът е напрегнат, когато си лице в лице срещу вратаря. Заемаш позиция и се подготвяш. Риташ топката към вратата и отбелязваш гол.

Точно тази емоция връхлетя журналистите, които се осмелиха да се изправят пред вратата на Илко Пиргов, един от най-добрите и успешни български вратари („Литекс“), по време на събитието на Head & Shoulders в спортна зала „Академик“.

HEAD AND SHOULDERS 2IN1 MENTHOL_1За допълнителна доза увереност в опитите да отбележат гол срещу Илко Пиргов участниците изпробваха новия Head & Shoulders Menthol. Защото когато има коса до 100% свободна от пърхот, всеки мъж е готов да играе с увереност.
Илко Пиргов си направи и поредица от снимки с макета на световно известния футболист Лионел Меси, който е и международен посланик на марката Head & Shoulders.
“Моят приятел е малко мълчалив”, пошегува се нашето момче, прегърнало макета. “Още не сме се срещали, макар това да е мечта на всеки. Но аз се надявам един ден наистина да имам щастието да се срещнем на терена”, допълни с усмивка Пиргов.
Самият аржентински футболист Лео Меси пък споделя какво e за него уверената игра: „Да празнуваш успеха означава да го споделиш с другите играчи на терена и феновете на стадиона и да си близо до тях. Head & Shoulders ти дава увереност без притеснение да отпразнуваш успеха от победата“.
Шампоанът Head & Shoulders® Menthol  е създаден да предоставя всичко, от което мъжете се нуждаят, за да имат здрав скалп. Шампоанът прави косата до 100% чиста от пърхот (след редовна употреба), за да играe всеки мъж с увереността на Лео Меси. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.