MENU

Топ козметични марки намериха дом в красива нова сграда

ivb_05-5

Топ козметични марки намериха дом в красива нова сграда

На 5 ноември 2016 година с грандиозно шоу бе открита луксозната административна сграда на Ай Ви Би Козметикс ЕООД, дистрибутор на топ марки в света на красотата: Golden Rose, Ziaja, Roxanne, Goldwell и Label.m.

Официалното рязане на лентата бе осъществено от Ахмет Еркул, собственик на Еркул Козметикс, производител на Golden Rose. Марката се е превърнала в емблема за Ай Ви Би Козметикс ЕООД със своята история и успехи на българския пазар, призната от потребителите с високото отличие Superbrands. С изграден екип от професионалисти, който собствениците чувстват като част от своето семейство, Чанита и Ивайло Белови поставят ново начало на своя бизнес – с размах, смелост и желание за високи бъдещи постижения.

ivb_05-8

Събитието отбеляза и 22-ия рожден ден на Golden Rose, демонстрирайки висока класа във всяко едно отношение: с допир до изкуството, подкрепено с изложба на талантливия скулптор и художник Ставри Калинов, демонстрации на техники в гримирането и стилизирането на коси. Събитието прерасна и в кулинарно пътешествие с шоколад и бонбони, които гостите имаха възможност лично да направят и метафорично да усетят от сладостта на дейността на компанията – да доставя щастие, разкош, цвят и красота на своите потребители и фенове.

ivb7

Ай Ви Би е българска дистрибуторска компания със 100% собствен капитал, основана от Чанита и Ивайло Белови през 1990 г, с повече от 180 служители и с офиси в Белград и Чикаго. Още с навлизането си на пазара компанията възприема гъвкав и партньорски подход , който стабилизира нейните позиции като надеждна и предпочитана компания.

С годините Ай Ви Би Козметикс изгражда изключително голяма търговска мрежа, която обхваща над 83% от територията на страната, като развива микса от продукти и марки в своето портфолио, така че да достави отлични продукти и услуги на своите бизнес партньори и потребители.

Written by:

Published on: 10/11/2016

Filled Under: Събития

Views: 2676

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.