MENU

M.A.C. Fruity Juicy Collection – експлозия от цветове за екзотично лято

M.A.C. Fruity Juicy Collection – експлозия от цветове за екзотично лято

Ако копнеете за екзотични усещания, приповдигнато настроение и пъстро ежедневие, а лятната почивка все още изглежда мираж, то съветваме ви веднага да се запознаете с една от последните колекции на топ бранда M.A.C. – Fruity Juicy Collection. И да й се отдадете! Защото M.A.C. – Fruity Juicy Collection е експлозия от тропически цветове, кадифени докосвания и слънчева наслада.

Всъщност, на 16.06.2017 г. в магазините на M.A.C. в The Mall, Mall of Sofia и Paradise Mall, официалния си дебют направиха цели три нови колекции от портфолиото на марката.

Но Fruity Juicy Collection може би е перлата в короната на летните лансирания на M.A.C. Уникалната, лимитирана гама грабва вниманието от пръв поглед и предизвиква тръпки на удоволствие по цялото тяло. Цветовете, текстурите, дори опаковките са толкова цветно атрактивни, че съзнанието не знае на какво да се спре. Очите, кожата, устните жадуват да се разкрасят с всеки нюанс от палитрите на продуктите, а те не са никак малко. И всичките така наситени.

Какви продукти включва гамата M.A.C. Fruity Juicy Collection?

1. Бронзираща пудра Bronzing Powder – комбинация от фин залтист прах и фини перлени частици.
2. Скулптурираща бронзираща пудра M.A.C. Studio Sculpt Bronzing Powder – деликатна неутрална текстура с фин златист блясък.
3. Матираща пудра с перлен отблясък PearlMatte Face Powder – пудра с перлени и сатенени нюанси за руж ефект.
4. Хайлайтер Lustre Drops – кадифена текстура за сияен блясък на бузите и скулите.
5. Фиксатор за грим Prep + Prime Fix – лека водна струя с аромат на кокос за успокоение и освежаване на кожата и фиксиране на грима преди нанасяне.
6. Четки за грим

7. Глос за устни Cremesheen Glass – кремообразен глос в 4 наситени плодови нюанса.

8. Червило за устни – кадифеномека текстура ч 4 сочни нюанса.

9. Сенки за очи х 6 – 3 палитри с по 6 цвята за всеки цвят на очите и за всеки вкус.

Разнообразни, разноцветни и изключително атрактивни, продуктите M.A.C. Fruity Juicy Collection се превръщат в любимци от първо докосване и в неразделен аксесоар в козметичния несесер (който също може да бъде M.A.C. Fruity Juicy).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.