MENU

Поглезете косата си с… черен хайвер!

haiver2

Поглезете косата си с… черен хайвер!

Уморената и увредена коса се нуждае от допълнителни грижи с най-качествените съставки. Открийте Essence ULTÎME CAVIAR + HAIR RENEW от Schwarzkopf! Новата серия за коса, създадена със сътрудничеството на красивата икона Клаудия Шифър ще преобрази и обнови косата Ви. Обогатена с екстракт от черен хайвер, луксозната колекция ще се превърне в истинска наслада за сетивата ви.

Новата гама essence ULTÎME CAVIAR + HAIR RENEW е налична в магазините от септември 2016г. Ценната формула с луксозен екстракт от хайвер дарява косата с младежко излъчване, блясък, здравина и еластичност.

Една от най-луксозните съставки на света – хайверът е истински герой в света на красотата. Чистият хайвер е известен с ревитализиращите си свойства, тъй като съдържа витамини, минeрали, протеини, омега-3 мастни киселини, ценни аминокиселини и микроелементи.

ultime_cavier1

Новата линия Essence ULTÎME CAVIAR + HAIR RENEW с черен хайвер осигурява младежка и ревитализирана коса. Формулата с ценен екстракт от хайвер възстановява клетките на косъма и дава сила, еластичност, гъвкавост и блясък и оставя уморената и увредена коса в миналото.

Новата серия Essence ULTÎME CAVIAR + HAIR RENEW е истински лукс за косата и я прави да изглежда красива. Жените, които обръщат специално внимание на луксозните съставки и на най-добрата грижа ще се влюбят в CAVIAR + HAIR RENEW”,  споделя Клаудия Шифър, която е в основата на разработването на Essence ULTÎME.

eu_im_caviar_200_plbaltbgro_1604

Цялата гама впечатлява с нов, модерен дизайн. Както обикновено, най-новата серия също съдържа луксозен перлен екстракт, пантенол, рафинирани протеини и кератин, за да подхрани всички части на косата. Тези съставки помагат за попълване на защитния липиден слой на косъма – за младежки изглеждаща коса и уникален блясък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.