MENU

TIESTO открива Solar Summer с парти на летище София

tiesto

TIESTO открива Solar Summer с парти на летище София

Трикратният носител на титлата „най-добър диджей в света“ TIESTO ще открие традиционния фестивал Solar Summer със самостоятелно шоу край летище София.

Мега якото парти на TIESTO ще се състои на 7 юни в парка на Терминал 2 с начален час 22:00 и край – около 05:00 сутринта, съобщават организаторите от клуб „Ялта“.

TIESTO е първият DJ със самостоятелна шоу-програма пред 25 хил. души. Сред постиженията му са номинация Грами, множество MTV награди, ставал е 3 пъти диджей номер едно в света, участвал е в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004-а. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, TIESTO ще представи най-доброто, на което е способен в рамките на 3 часов сет.

„Музиката е най-голямата страст в живота ми, а възможността да я споделям с хората – най-голямата награда”, споделял е многократно диджей No1. И сега ще го докаже за пореден път с партито в парка на летище София.

Билети за шоуто на TIESTO можете да намерите в мрежата на EVENTIM.BG – Германос, Пикадили, Office 1, OMV, Usit Colors, На Тъмно, Технополис, Carrefour и онлайн, както и в клуб „Ялта“. Цената им е между 30 и 60 лв, има и VIP билети за 80 лв. Последните дават достъп до отделен вход, отделна зона – изградена над дансинга и с изключителна гледка към сцената. Отделен бар, зона за релакс и много пространство.

Право на присъстввие имат всички лица над 16 години. Ако обаче не са навършили 18 години, трябва да имат пълнолетен придружител с предварително попълнена декларация в два екземпляра. Един пълнолетен може да е придружител на максимум двама непълнолетни.

След шоуто на TIESTO летните партита ще се пренесат на обичайното си място – Cacao Beach в Слънчев бряг за 11-то поред издание на фестивала Solar Summer от 25 юли до края на август. В него участие ще вземат Ричи Хаутин, Джейми Джоунс, Фед ле Гранд, Марко Карола, Локо Дайс, Виктор Калдерон, Noisia и още много звезди на този музикален стил. Предстои афишът на Solar Summer дабъде запълнен с още популярни музиканти, изпълнители и диджеи.

Written by:

Published on: 04/06/2014

Filled Under: Musicbox

Views: 4849

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.