MENU

Marco Carola и Armin Van Buuren събраха 12 000 на SOLAR SUMMER 2014

armin1

Marco Carola и Armin Van Buuren събраха 12 000 на SOLAR SUMMER 2014

Световните величия в електронната музика Marco Carola и Armin Van Buren събраха рекордните 12 000 екзалтирани фенове на своите партита и така направиха изминалия уикенд един от най-паметните и впечатляващи за SOLAR SUMMER 2014 – най-големият фестивал за електронна музика на Балканите.

Съботната вечер, 09 август, стартира ударно с участието на Philip Chernikov, който достойно се погрижи за нажежаване на атмосферата преди появата на звездата Marco Carola. Италианецът не пощади родните фенове нито за секунда и заля морския бряг с мощна техно вълна, която вдигна публиката и я остави на гребена на вълната до ранни зори.

В неделя, 10 август, партито започна ударно със сетовете на Julian Jordan, Stefan Popov и Runo, които подгряха атмосферата за другия всепризнат любимец на българската публика – Armin Van Buuren, който за пореден път оправда доверието и уважението й с емоционално и паметно участие на SOLAR SUMMER 2014. Доказателство за това бе фактът, че специално изграденото и разширено за целта пространство на Cacao Бeach едва успя да събере всичките фенове на диджея. В знак на благодарност той удължи последното си участие за сезона  и посрещна изгрева в компанията на хиляди високо вдигнати ръце и на съпругата си, която танцуваше неотлъчно до него.

„За мен беше огромно удоволствие и радост да споделя последното си парти за лятото точно с българската публиката. Енергията и заряда, които носи е несравним. Благодаря, на всички които направиха това възможно и с нетърпение очаквам следващата ни среща“, сподели  Armin Van Buuren броени минути след като слезе от сцената на SOLAR SUMMER 2014.

Следващият уикенд сцената на SOLAR SUMMER 2014 ще посрещне Mark Knight (15 август) и Jamie Jones (16 aвгуст). Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg, Yalta Club и Cacao Beach Club.

А ето и програмата за SOLAR SUMMER 2014 до края на август:

  • 15.08 – Mark Knight (6 hours set)
  • 16.08 – Jamie Jones, Shaun Reeves
  • 22.08 – Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
  • 23.08 – Sandy Rivera, Sonny Fodera
  • 29.08 – Victor Calderone (6 hours set)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.