MENU

Кейт Мидълтън е най-красивата жена във Великобритания

kate1

Кейт Мидълтън е най-красивата жена във Великобритания

За трета поредна година съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, бе избрана за най-красивата жена във Великобритания, съобщи в. “Дейли експрес”.

Миналата година титлата й бе присъдена от списание “ОК!” заради винаги елегантната й и естествена визия. Тази година естествената красота и свежото излъчване на херцогиня Катрин отново победиха тежкия грим на много знаменитости.

2/3 от анкетираните дами са определили Кейт като самото съвършенство, като почти толкова мъже са съгласни с това.

“Херцогиня Катрин има постижима красота, на която жените си мислят, че могат да подражават. Тя носи малко грим, само загатната очна линия, устните й са в естествен цвят. Дори за сватбата си не използва гримьор и заложи на собствените си умения. Косата й винаги е безупречна, с лъскави къдрици. Прилича повече на звезда, но красотата й е класическа и постижима”, коментира резултатите модният редактор Клеър Брейфорд.

След Кейт Мидълтън в класацията за най-красива британка според жителите на Острова се нареждат певицата Черил Коул и актрисата Мишел Кийгън. 40 % от жените признават, че харесват опушения грим на очите на Шерил Коул, а почти една четвърт иска тенът им да е като на Мишел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.