MENU

Свежа нова рецепта за мека кожа от Fa Йогурт

484743_428015693961760_1055696745_n

Свежа нова рецепта за мека кожа от Fa Йогурт

В продължение на хиляди години хората са смятали киселото мляко за един от най-здравословните и освежаващи натурални продукти. Смята се, че прабългарите от Централна Азия са създали киселото млякото, има и доказателства, че то е използвано още в древността – преди около 4 500 г. Освен, че е обичано заради своя освежаващ вкус, киселото мляко е и високо ценено заради своето благоприятно влияние върху кожата – прави я деликатно мека и гладка и премахва болката след слънчево изгаряне.

Експертите в грижа за кожата на Henkel комбинират древните традиции и повече от 50 годишен опит от Fa, за да създадат новата гама измиващи продукти, които балансират и възстановяват деликатната кожа, чрез лека и грижовна формула.

Докато някои сапуни и душ-кремове имат свойствата да лишават кожата от естественото й състояние, серията Fa Yoghurt запазва естествения баланс на микрофлората на кожата и я предпазва от изсушаване. Новата лека и грижовна формула с прoбиотичен комплекс поддържа деликатната кожа здрава, оставяйки чувство за свежест от пръстите на ръцете до пръстите на краката.

Измиващата гама Fa Yoghurt е с нов впечатляващ дизайн и предлага два разкошни естествени аромата – Ванилия и мед и Алое вера и прави кожата здрава и 100% мека.

Заедно с обновяването на серията Fa Yoghurt, на пазара излиза и Fa Greek Yoghurt – душ-крем, течен сапун и твърд сапун. Меко измиващо действие, свежест и божествен сладък аромат на бадем – новата серия Fa Greek Yoghurt е с формула, обогатена с допълнителни млечни протеини, които запазват естествения баланс на кожата и предпазват от изсушаване.

fa_yoghurt3

Измиващите серии на Fa Yoghurt предлагат цялостна хидратираща грижа за кожата, независимо дали сте под душа, във ваната или просто миете ръцете си:

  • Fa Greek Yoghurt Душ-крем (наличен в разфасовки от 250 ml и 400 ml): комбинира мека и нежна грижа с изключителна свежест.
  • Fa Greek Yoghurt Сапун (100 гр) & Течен сапун (300 ml) предлага нежна грижа за ръцете, меко измиване, без да изсушава чувствителната кожа.

Налични в магазините от октомври 2014г. с привлекателен дизайн, новата измиваща гама от Fa душ-гелове и сапуни оставя кожата с приятно, свежо усещане и мекота, внасяйки естествен дъх на свежест във вашата баня!

Written by:

Published on: 12/11/2014

Filled Under: Козметика

Views: 4407

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.