MENU

Сънят се превръща в ритуал за красота с NIVEA

NIVEA поставя разкрасителния сън на ново ниво, превръщайки го в един своеобразен ритуал за красота, при това без никакви усилия. Като противодействие на хапещите ласки на зимното време, любимият бранд за нежна грижа представя новите си нощни маски, които се грижат за кожата на лицето, шията и деколтето по време на сън. Комбиниращи ефекта на маска за лице и нощен крем, новите нощни маски NIVEA са продукт от три емблематични серии на марката – NIVEA Q10 Power, NIVEA Hyaluron Cellular Filler и NIVEA Urban Skin Detoх.

Формулата на нощните маски на NIVEA е с нежна и богата текстура, която се разтапя и абсорбира от кожата през нощта. Докато отпочива по време на сън, тялото се презарежда с енергия и позволява на кожните клетки да се регенерират. Благодарение на това, действието на нощните маски е високо ефективно и на сутринта кожата е отпочинала, подхранена и възстановена. Маските NIVEA са подходящи за употреба 2-3 пъти седмично или винаги, когато кожата има нужда от допълнителна грижа. Нанасят се върху почистено лице с нежен масаж, докато попият в кожата. А ето ги и тях:

– Нощна маска NIVEA Q10 Power е с мощна формула обогатена с Коензим Q10 и креатин, която осигурява на кожата дълбока хидратация и грижа против бръчки през нощта. Коензим Q10 и креатинът естествено присъстват в кожата и са основните съставки, които се борят със следите от стареене по кожата. Именно наличието на Q10 и креатин във формулата спомага за изглаждането на фините линии и бръчки на кожата. Оставена да действа през цялата нощ, маската NIVEA Q10 Power дава на кожата енергията, необходима за процесите на регенерация и допринася за по-стегната и гладка кожа на сутринта.

– Нощна маска NIVEA Hyaluron Cellular Filler е ефективно средство в борбата против стареене на кожата, благодарение на хиалуроновата киселина и сквален във формулата си. Запълващият ефект на хиалуроновата киселина и високо интензивната хидратация на сквалена в разтапящата се формула, осигуряват по-стегната, копринено мека и здрава кожа на лицето, деколтето и шията.

– Нощна маска NIVEA Urban Skin Detoх е верен помощник на дамите с интензивно ежедневие в градска среда. Благодарение на зеления чай във формулата, детоксикиращата нощна грижа има силно антиоксидантно действие, което подпомага неутрализирането на замърсяващите външни фактори. В маската се съдържат още хиалуронова киселина и Provitamin B5 (panthenol). Качествената комбинацията от съставки в NIVEA Urban Skin Detoх маската, прави кожата по-здрава, мека и готова за предизвикателствата на градската среда.
Нанасянето на нощните маски на NIVEA е нова част от вечерния ритуал за разкрасяващ сън, а резултатът е освежена и копринено мека кожа на следващия ден.

Written by:

Published on: 17/02/2019

Filled Under: Козметика

Views: 1639

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.