MENU

НОВО от NIVEA: Серия Q10plusC – грижа за младост и енергия

НОВО от NIVEA: Серия Q10plusC – грижа за младост и енергия

Тази есен NIVEA представя иновативната серия за грижа за лицето Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy. Нейната активна anti-age формула е коктейл от два мощни антиоксиданта коензим Q10 и чист витамин С.

Благодарение на комплекса от ценни съставки, NIVEA Q10plusC подпомага възстановяването на кожата и увеличава приема на кислород от клетките. Чистият витамин С предотвратява образуването на бръчки, като подобрява структурата на кожата и укрепва плътността ѝ. Действието на витамин С се допълва от естествения за кожата коензим Q10 – комбинация, която е в състояние да увеличи приемането на кислород от кожата с до 50% и да поддържа естествения процес на възстановяване на клетките ѝ.

Серията NIVEA Q10plusC допълва нивото на Q10 в кожата и предотвратява преждевременното ѝ стареене. Високоефективната формула се съдържа във всички продукти от серията – дневен, нощен и околоочен крем.

Леката гел формула на нощен крем NIVEA Q10plusC действа в хармония с кожата и ускорява възстановяването ѝ, когато тя усвоява полезни съставки най-ефективно – по време на сън. Резултатът e видимо по-малко бръчки и свежа, енергизирана кожа на сутринта.

Освежаващият и интензивно хидратиращ дневен крем NIVEA Q10plusC се бори активно с първите бръчки и признаци на умора. В допълнение, надеждната UVA/UVB защита и SPF 15 предпазват кожата от вредното влияние на светлината.

NIVEA Q10plusC околоочен крем освежава и успокоява уморената и изтощена кожа около очите. Бързо абсорбиращата се формула увеличава клетъчното дишане и ефективно намалява фините линии. Контурите на очите са видимо по-изгладени и с по-свежа кожа.

Затвърждавайки името си на марка №1 в грижата за кожата, изследователите от Beiersdorf създадоха иновативна алуминиева опаковка за нощния и околоочния крем от серията NIVEA Q10plusC. Това е необходимо, тъй като чистият витамин С е високочувствителна съставка, която трябва да бъде защитена от светлинно и кислородно излагане. В противен случай чистият витамин С се окислява и губи ефикасността си. Освен висока защита, алуминиевата тубичка осигурява лесна дозировка и удобно нанасяне на продукта.

С продуктите NIVEA Q10plusC лицето придобива по-свеж, младежки и сияен вид.

Written by:

Published on: 02/10/2017

Filled Under: Козметика

Views: 2109

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.