MENU

Как да детоксикираме кожата в градска среда?

Как да детоксикираме кожата в градска среда?

В динамичната градска среда кожата ежедневно бива изложена на куп (не)видими предизвикателства – замърсен въздух, грим, прах, изпотяване и т.н. В комбинация с липсата на балансирано хранене и недостатъчен прием на течности, тя старее много по-бързо и видимо, отколкото в действителност би трябвало. Не губете време! Кожата се нуждае от спешна и редовна детоксикация – отвътре и отвън. А такава може да й осигури само новата серия Urban Detox на NIVEA.

Специално създадена за нуждите на кожата в градска среда, новата серия NIVEA Urban Detox с високоефективни антиоксиданти и хиалуронова киселина осигурява детоксикация на кожата от градските замърсявания, интензивна хидратация и ефективна UV защита.

NIVEA Urban Detox е първата серия, осигуряваща допълнителна защита срещу неблагоприятните влияния, които забързаният и динамичен градски живот оказва върху кожата на лицето – силно замърсяване и запушване на порите, загуба на хидратация, преждевременно стареене на кожата и много други.

Серията включва защитен дневен крем, детоксикиращ нощен крем и три 1-минутни маски – за дълбоко прочистване, интензивна хидратация и свиване на порите. Ефективната формула с хиалуронова киселина, антиоксиданти и екстракт от органичен зелен чай помага на кожата през деня да се запази свежа и здрава, като интензивно я хидратира и защитава от вредните влияния на градската среда, а през нощта – да се възстанови, да диша и да си почива ефективно.

Дневният крем NIVEA URBAN SKIN осигурява интензивна, 48 ч. хидратация, подпомага собствената защитна система на кожата и я предпазва от вредните UV лъчи, благодарение на SPF 20.

Нощният крем URBAN SKIN DETOX ефективно възстановява оптималното ниво на pH на кожата и укрепва присъщата й защитна функция. След една седмица редовна употреба кожата сутрин е по-свежа и здрава на вид.

Тъй като градският въздух съдържа миниатюрни частици, понякога 20 пъти по-малки от самите отвори на порите, почистването в дълбочина е един от най-важните етапи в грижата за кожата. Трите 1-минутни детоксикиращи маски за лице NIVEA Urban Detox почистват в дълбочина, като намаляват влиянието на вредните фактори на околната среда.

1-минутната маска Urban Detox с бяла глина и екстракт от магнолия действа като магнит и детоксикира кожата, „издърпвайки“ замърсяванията, себума и излишното омазняване, предотвратява появата на пъпки и позволява на кожата да диша свободно.

1-минутната маска Urban Detox с био зелен чай и хиалуронова киселина ексфолира мъртвите клетки на кожата и я почиства в дълбочина, като същевременно я хидратира мигновено.

1-минутната маска Urban Detox със самозагряваща се формула и екстракт от магнолия е  за дълбоко почистване и свиване на порите. Гелообразната формула детоксикира кожата, като намалява въздействието на стресовите фактори на околната среда и ежедневните замърсяванията.

Новата серия NIVEA Urban Detox дарява кожата с точно това, от което се нуждае, за да бъде свежа и защитена през целия ден и да устои на предизвикателствата на забързания градски живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.