MENU

Silan – 8 седмици свежест за вашето пране

prane

Silan – 8 седмици свежест за вашето пране

Представете си какво може да се случи за осем седмици – зимните луковици могат да разцъфнат и да се превърнат в свежи пролетни цветя. За осем седмици може да изпълните мечтата на живота си и да обиколите света. Но каквото и да правите, когато се върнете, можете да се насладите на свежия аромат на прането в гардероба, благодарение на подобрената класическа серия на Silan. Иновативни парфюмни перли запазват свежия аромат по-дълго и дрехите ухаят свежо – до осем седмици.  

С новата класическа серия на Silan вече е възможно да усещате аромата на свежо пране от вашия гардероб до осем седмици. Всеки път, когато се движите или докоснете дрехите си, капсулите се активират и освобождават интензивния свеж аромат на Silan.

Подобрената формула на омекотител номер едно в Централна и Източна Европа е с нова технология, която придава невероятна мекота на дрехите.

Дълготрайната свежест на Silan, траеща до 8 седмици, се потвърждава и от сертифициран външен институт CTTN – IREN. Потребителските тестове също оценяват по-добре новата формула – цялостно представяне, мекота, свеж аромат и дълготрайна свежест.

silan_1

Свежа формула, свежи аромати, свеж дизайн

Заедно с подобрената формула, новата класическа серия на Silan е и с нов, свеж и модерен дизайн, улавящ самата същност на природната свежест – от обсипани с цветя пролетни ливади, до свежо, синьо лятно небе:

  • Silan Mediterranean – улавя свежестта на синьото лятно небе
  • Silan Lilac Garden – завладяващ аромат на люляк, който изпълва летните градини с красиви спомени
  • Silan Morning Sun – улавя свежестта на сутрешна роса, току-що огряна от слънцето

Новата подобрена гама на Silan е налична в търговската мрежа от май 2014г.

Въз основа на дългогодишния си опит в областта, подобрената формула на Silan обещава ново измерение на свежест, която продължава до осем седмици. Така че, дори когато се завърнете у дома след осем седмици, изпълнени с приключения, дрехите от гардероба все още ще носят свежестта, която обичате.

Written by:

Published on: 14/07/2014

Filled Under: Съвети и идеи

Views: 5061

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.