MENU

Шакира показа сина си (вижте снимките му)

shakira7

Шакира показа сина си, сн. Twitter

Колумбийската дива Шакира, която буквално преди дни роди втория си син, го показа официално на почитателите си.

37-годишната Шакира и 27-годишния й любим Жерар Пике публикуваха първата снимка на новороденото си момченце – Саша Пике Мебарак, на сайта на Unicef World Baby Shower. До нея има и втора, на която мъникът е в компанията на татко си.

“Бихме искали да ви представим Саша Пике Мебарак. За да се запознаете с него, отидете на worldbabyshower.org.”, призовава Шакира. По този начин те призвоват вместо подаръци за бебето им почитателите, приятелите и семействата им да направят дарение за кампанията на Unicef.

shakira_pike_sasha

Малко по-надолу в профила си в Twitter Шакира е написала, от името на Саша, че има крачетата на баща си, сякаш е играло футбол през целия си живот. От близък до звездите източник пък станало ясно, че певицата била много развълнувана от приликата на мъника с татко му, въпреки че имал руса коса.

сн. Instagram

сн. Instagram

Шакира роди второто си дете от от футболиста на Барселона Жерар Пике на 29 януари с планирано секцио. Отново според източника, звездната двойка заела целия етаж на клиниката, а певицата изрично настоявала да бъде под грижите на изцяло женски екип, така че половинката й да бъде единственият мъж.

Латино дивата, която винаги работи върху някакъв проект сега била решила да си вземе малко почивка, за да се наслади на чудесното си семейство. Припомняме, че по нейни думи й се иска да има 8 или 9 деца. Първият им син – Милан, вече е на 2 годинки и много се вълнувал, че има братче.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.