MENU

Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители на момиченце

mila_ashton1

Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители на момиченце 

Звездната двойка Мила Кунис и Аштън Кътчър вече са горди родители на момиченце! Според таблоидите чаровната актриса е родила първородната им рожба във вторник вечерта в болница “Сидърс Синай” в Лос Анджелис.

Мила Кунис пристигнала в болницата сутринта, съпроводена от половинката си Аштън Къчър. Предполага се че малката госпожица се е появила на бял свят вечерта. Името й все още не е ясно, но е сигурно, че ще живее щастлива и обичана в звездното си семейство.

През цялата бременност актрисата гордо показваше своето коремче и дори в последните дни преди раждането ходеше на йога. Преди време източник пък издаде, че Аштън Къчър бил толкова развълнуван, че ще става баща, че не отделял погледа си от Мила Кунис. Звездната двойка също така се е погрижила и за своя семеен комфорт, купувайки по-голяма къща в Бевърли Хилс.

31-годишната Мила Кунис и 36-годишният Аштън Къчър станаха двойка през 2012 година и се сгодиха през февруари 2014. Месец по-късно се разбра, че ще стават родители. Това е първо биологично дете за двойката, но Аштън Къчър вече има опит като баща, тъй като се грижеше за трите дъщери на бившата си половинка Деми Мур. Двамата планират сватбата си за юли следващата година, а според посветени церемонията щяла да бъде в тесен семеен и приятелски кръг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.