MENU

Владимир Кличко: Хейдън е най-добрата майка

klichko_2

Владимир Кличко: Хейдън е най-добрата майка

Световният шампион по бокс Владимир Кличко определи половинката си – Хейдън Пенетиър за най-добрата майка. Двойката се сдоби с дъщеричка през декември 2014 г. и според спортиста появата й е скрепила връзката им повече, отколкото бракът би го направил.

„Това ме промени изцяло. Толкова съм щастлив, че имам Хейдън до себе си. Тя е най-добрата и невероятна майка, която мога да си представя”, откровеничи Владимир Кличко на въпроса как му се отразява бащинството.

klichko_1Боксьорът Владимир Кличко и актрисата Хейдън Пенетиър са сгодени от март 2013 г, но все още не планират да се женят.
„Когато хората се женят те си обещават много и различни неща, разбирам това. Аз също съм готов на компромиси. Но мисля, че децата са свързващата част в една връзка и това е завинаги. Дъщеря ни Кая ни е обвързала по този начин и това е страхотно. За всичко останало има време, няма нужда да го планираме, както казах – детето е по-добро от всеки брак”, споделя философията си за брака 38-годишният украинец.
Двамата родители определено не спят достатъчно, но за Владимир Кличко усмивката на Кая е дозата енергия, от която се нуждае. „Тя ни говори с очите си. Колкото и да сме уморени, когато я погледнем чувстваме, че сме готови да направим всичко за нея! Това е, от което имаме нужда с Хейдън и е прекрасно”, сияе той, говорейки за малката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.