MENU

Потвърдено: Кейт и Уилям очакват второ дете

kate_william1

Потвърдено: Кейт и Уилям очакват второ дете 

Херцогиня Катрин, по-известна като Кейт Мидълтън, е бременна за втори път, съобщава Daily Mail. Новината е потвърдена от Кенсингтън Палас.

Според източници 32-годишната Кейт е в 12-та седмица от бременността си и както първия път страда от тежко неразположение, което дори си има и медицински термин – Хиперемезис Гравидариум. Затова тя вече не  придружава съпруга си – принц Уилям в общите пътувания и срещи, а е под грижите на специалисти в семейния им дом. За момента не се е налагало да бъде хоспитализирана, но състоянието й е причината щастливата вест да излезе наяве по-рано.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отдавна признаха, че искат още едно дете, а слуховете, че това е на път да се случи тръгнаха още преди няколко месеца от Джесика Хей, приятелка на херцогинята.

???????????????

В официалното съобщение на Кенсигтън Палас за щастливото събитие се казва още, че „кралицата и членовете на двете семейства са изключително радостни от новината“. Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън пък побърза да честити радостното събитие в Туитър и написа: “Поздравления за херцога и херцогинята на Кеймбридж. Изключително радостен съм от новината, че очакват второ дете“.

Първият син на кралската двойка – принц Джордж, се роди през юли 2013. Появата му на бял свят предизвика истинска медийна истерия. След като на бял свят се появи новото кралско бебе, то ще измести с още една позиция принц Хари по линията на наследяване. Така той ще бъде пети по ред.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.