MENU

Шакира ще става майка за втори път

shakira3_1

Шакира ще става майка за втори път

Колумбийската певица Шакира и партньорът й – футболистът на “Барселона” Жерар Пике, очакват второ дете, съобщава “Дейли стар”.

Новината разкрил колумбийският певец Карлос Вивес, който е близък приятел на музикалната дива. “Да, тя е бременна и е много щастлива”, споделил музикантът.

Всъщност за пръв път се заговори, че Шакира може би е бременна, след като се появи в необичаен за нейния стил тоалет по време на финала на Световното първенство по футбол в Рио де Жанейро на 13 юли. Певицата, която е известна с провокативния си стил на сцената, бе избрала червена рокля, която е по-консервативна в сравнение с обичайния й секси стил на сцената. А под нея си личи заобленото коремче.

shakira1

Според слуховете, избраната преди дни за най-горещата жена за 2014 г., е в третия месец. Засега обаче 37-годишната Шакира и 27-годишният Жерар Пике все още не са потвърдили официално вестта, че отново ще стават родители. Те имат един син – Милан, който се роди през януари 2013 година.

Двамата са заедно от 2010 година, а самата певица призна по-рано тази година, че веднага би забременяла, ако няма толкова натоварен работен график. “Ако не беше работата ми, досега да съм бременна вече”, обяви тя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.