MENU

Новите Pampers Active Baby Dry – тайната на „златния“ бебешки сън

pampers2

Новите Pampers Active Baby Dry – тайната на „златния“ бебешки сън 

Всяка майка и бебето й ценят първите мигове след събуждане, които прекарват заедно сутрин: това са онези безценни обвързващи моменти, които носят незабравими истории и спомени. Затова е важно да знаем, че щастливите сутрини на бебетата и техните майки са не просто магия, а резултат от качествен, сух и непрекъсван сън. Благодарение на Pampers Active Baby Dry „златният“ бебешки сън е гарантиран!

Съществуват милиони мнения за това как да изразим любовта си към бебето, да го насърчим за игра и да му осигурим идеален сън. Всеки родител, обаче, най-добре знае от какво има нужда неговото мъниче. Специално проучване, проведено на Фейсбук страницата на Pampers, разкрива, че за над 74% от българските родители, участвали в изследването, любовта, спокойният сън и игрите са еднакво важни, за да расте бебето здраво и щастливо.

Ако през нощта бебето е имало блажен, сух и комфортен сън, на сутринта е щастливо и общува активно с майка си. Защото един добър нощен сън означава щастливо бебе на сутринта. Освен това той е критично време за проявата на мозъчното развитие – друга причина за Pampers да нарича непрекъснатия нощен сън „златен сън“ – а именно най-добрият сън, който едно дете може да има и който продължава цяла нощ.

Izsledovatelski centar_zala za testvane na produktite 3_1

Обратно, лошият нощен сън оказва голямо влияние върху бебето. Ако е спало неспокойно, това ще се отрази и върху поведението му сутрин. Настроението и енергията му биват афектирани, а бебето изглежда изморено, раздразнително и без желание да общува.

Ето защо, учените на Pampers работят усилено заедно с майки и техните бебета, за да създадат добре абсорбиращата пелена, използвайки най-новите технологии. Така се появява новата попиваща пелена Pampers Active Baby Dry, която осигурява до 12 часа сухота и се превръща в сърцето на „добрите утрини“ за майките и бебетата.

Pampers laboratoria 2_1

Сега, Pampers Active Baby Dry имат нов абсорбиращ релефен слой и сърцевина, която поема влагата и я задържа далече от бебешката кожа. Пелената прилепва още по-плътно към телцето и осигурява необходимия комфорт на движение на бебето, за да може да се наслаждава на игрите с родителите си. Тя е още по-тънка и позволяваа на бебето да усети всеки допир и прегръдка, всяка проява на любов и нежност. В допълнение, съдържа покритие с лосион, който предпазва бебешката кожа от раздразнения.

Pampers laboratoria 3 (3)_1

Със своите нови качества и дизайн, Active Baby Dry е това, от което всяко бебе и неговите родители имат нужда за спокоен и безгрижен сън и щастливи сутрини, изпълнени с любов и игри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.