MENU

Изсветляване и боядисване на тъмна коса в една лесна стъпка

kosa9

Изсветляване и боядисване на тъмна коса в една лесна стъпка

Боядисването на тъмната коса и постиганeто на ярък цвят може да отнеме доста време. Често брюнетките губят ценно време, за да изсветлят косата си преди да я боядисат в любимия си модерен цвят. Целият процес може да отнеме повече от час. Сега, благодарение на последната иновация от Palette, промяната вече е по-лесна. Новата гама изсветляващи кафяви нюанси Lightening Browns позволява на жените с тъмна коса изключително удобно и лесно да постигнат най-модерните цветове в домашни условия.

Новата колекция изсветляващи кафяви нюанси Lightening Browns от Palette Intensive Color Creme дава възможност на тъмнокосите жени да се насладят на дълготрайни и силно интензивни цветове само в една бърза и лесна стъпка.

Специално разработена за тъмни коси, високо ефективната формула с кератин изсветлява цвета на косата до три нюанса и я боядисва само с едно лесно нанасяне. Пигментният микс е комбиниран със силно наситена окисляваща емулсия и позволява на тъмната коса да абсорбира пигментите напълно – за по-светла естествена коса, без жълти тонове, с интензивен дълготраен цвят и силен блясък.

Удивителната съставка Ultimate Keratin във формулата е вдъхновена от естествената част на косъма – кератина. Специално създадената формула на Palette Intensive Color Creme с допълнителен кератин, увеличава устойчивостта на косата, така че тя изглежда здрава отвън и отвътре.

palette_boq

Трите нови нюанса Lightening Browns се присъединяват към асортимента на Palette Intensive Color Creme, който се състои от 29 интензивни нюанса. Колекцията включва три изключително блестящи цветове за брюнетки, които искат да освежат косата си.

  • Сияен кестен LRN5 – червеникаво-кестеняви тон, който ще накара дори и най-тъмната коса да блести с интензивни цветове.
  • Блестяща нуга LG5 – богатите кафяви пигменти ще направят тъмните кичури да блестят в удивителни светло кафяви тоновe; подходящ за средно тъмни, тъмни и черно-кафяви коси.
  • Ослепителна мока LW3 – интензивни нюанси на кафе, за блестящи цветове, които гарантират ослепителни резултати; подходяща за средно тъмни, тъмни и черно-кафяви коси.

Време е брюнетките да загърбят боядисването и изсветляването в две стъпки и да спестят време, като започнат да се забавляват, благодарение на новата бърза и удобна колекция Lightening Browns от Palette – № 1 боя за коса в Европа!, съчетаваща двете стъпки в една.

Колекцията Lightening Browns от линията Palette Intensive Color Creme е налична в търговската мрежа от март 2015г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.