MENU

“Човекът, който измерваше времето”

 

 

Автор: Мич Албом
Страници: 272
Цена: 15.00 лв.

Невероятен роман от автора, вдъхновил милиони хора по целия свят с книги като “Вторници с Мори” и “Пет срещи в рая”. Книгата “Човекът, който измерваше времето” е завладяваща притча за първия човек на земята, комуто е хрумнало да брои часовете. Човекът, превърнал се в Бащата на времето.

Chovekut_vremeto2В най-новата художествена творба на Мич Албом изобретателят на първия часовник на света е наказан, защото се е опитал да измери най-големия дар от Бога. Осъден е да живее векове в пещера и да слуша гласовете на всички хора, живели след него, които искат повече дни или повече години.
Накрая, с почти разбита душа, Бащата на времето получава свобода заедно с вълшебен пясъчен часовник и мисия: шанс за изкупление, като научи двама души на истинското значение на времето.
Мич Албом е писател, драматург и сценарист, автор на седем книги, сред които международният бестселър “Вторници с Мори”. Първият му роман, “Пет срещи в рая”, веднага оглавява класацията на Ню Йорк Таймс, както и вторият му роман “Още един ден” и най-новата му творба, “Имай вяра”. И по четирите книги са направени телевизионни филми, посрещнати с възторг от публиката.
Албом е автор на рубрика и радио водещ, както и основател на седем благотворителни организации в Детройт и Хаити, където ръководи сиропиталище. Живее в Мичиган със съпругата си Джанин.

“Мислете за Мич Албом като за Бейб Рут в литературата – щом хване бухалката, запраща топката далеч от границите на игрището” – списание “Тайм”

“Мич Албом съзира вълшебното в обикновеното” – Сесилия Ахърн, автор на “П. П. Обичам те”

“Безстрашен изследовател на желанието и магията” – Джеймс Макбрайд, автор на “Цветът на водата”

“Откриваме утеха в непоколебимото убеждение на Албом, че животът ни има смисъл” – списание “Пийпъл”

Written by:

Published on: 13/02/2014

Filled Under: Книги

Views: 2301

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.