MENU

Новият Ariel течен „прах“ – с любов към дрехите

10476996_302848003255675_1420275420077624032_o

Новият Ariel течен „прах“ – с любов към дрехите

Не е тайна, че голяма част от жените обичат пазаруването и дрехите. 2 от 3 жени си купуват поне 20 нови дрехи годишно. 40% от жените си купуват дреха, изцяло повлияни от външния й вид, без да се замислят как да се грижат за нея, за да се уверят, че тя ще продължи да ухае и изглежда поне толкова добре, както в началото. За всички тях, а и за онези, които държат на безупречно чистото пране, Ariel създаде новият течен „прах“.

2000 жени, участвали в анкета на Ariel, изразяват своето отношение към увеличените изисквания за качеството на прането днес – 86% от тях признават, че запазването на красотата на дрехите и техните цветове е от съществено значение, а за 4 от 5 клиенти това означава да полагат различни грижи за различните материи.

56% от жените в Източна Европа разчитат на сух прах за пране, но поради тази причина са изправени пред трудности, когато трябва да перат дрехите от по-деликатни материи и признават, че течният прах за пране е по-ефективен. 79 % от жените пък полагат специални грижи за премахването на петна, но са силно обезпокоени, когато петната не изчезват, дрехите посивяват или цветът на дрехите избледнява.

Благодарение на задълбочените познания за материите и нуждите на клиента и след пет години, посветени на проучвания и опити на учените на P&G, Ariel представя един напълно революционен продукт, който не само изпира добре, но и запазва красивия вид на дрехите.

Jupiler Pre Treater Cap image FINAL_1

Новият Ariel течен „прах“ помага в грижата за различните видове дрехи, като запазва красотата и цветовете на материите за дълго време. Новата формула „Дълбоко почистване“ („Deep Clean“) на продукта включва в състава си комбинация от ензими, почистващи съставки и повърхностно активни вещества, които осигуряват мощно почистване на материите на днешните дрехи и слагат край на компромиса между ефективното премахване на петна и грижа за деликатните дрехи.

Той е въоръжен с иновативна и удобна капачка, която подобрява премахването на петна като прониква дълбоко в повърхността на петната и действа още преди да пуснете пералнята.

За перфектна демонстрация на този нов продукт, Ariel избира партньор в сферата на модата. Наложен моден бранд, който да предлага висококачествени продукти, изработени от луксозни материи; неоспоримо доказал себе си, печелейки голяма аудитория от верни последователи – жени, които разпознават, оценяват и не приемат нищо друго освен високото качество. Такъв те намират ексклузивно в лицето на сестрите Мими и Мая и изградения от тях лидер в онлайн пространството – моден бутик Alessa.bg

ariel1_1

Само две години след старта си, „феноменът” Alessa.bg е най-бързо развиващият се и вече най-популярен дамски онлайн бутик в България със собствено производство, уникален стил на дрехите, повече от 180 000 почитатели във Фейсбук от над 45 различни държави, реален бутик в Чикаго, както и едни от най-безрисковите условия за пазаруване.

Сега водещата марка в грижа за дрехите – Ariel, обявява партньорство между новия Ariel течен „прах“ и модния бутик www.alessa.bg. Онлайн магазинът www.alessa.bg предлага широка гама от висококачествени дрехи, които се нуждаят от подходяща и деликатна грижа. Партньорството между двете марки цели да представи едно иновативно решение в съвременната грижа за дрехите.

Alessa 3_1

И това не е всичко. Като част от това партньорство, първите 100 от най-лоялните клиенти, които закупят дрехи от предстоящата есенна колекция ще получат като подарък новия Ariel течен „прах“, за да имат достоен партньор в съвременната грижа за дрехите.

Written by:

Published on: 23/10/2014

Filled Under: Съвети и идеи

Views: 7090

,

One Response to Новият Ariel течен „прах“ – с любов към дрехите

  1. Avatar Сузана says:

    страхотна статия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.