MENU

“Железния човек” ще става татко за трети път

robert_dauni

“Железния човек” ще става татко за трети път

“Железния човек” Робърт Дауни-Джуниър и съпругата му Сюзън Никол Дауни отново очакват бебе. Те вече имат един син – Екстън, а от предишен брак с  модела Дебра Фалконър Дауни има 20-годишен син Индио.

Холивудският актьор сам се е похвалил за щастливата вест в своята страница във Фейсбук преди няколко дни. При това по доста оригинален начин.

“Хм. Не зная дали светът принадлежи на мъжете, но съм сигурен, че жените го управляват. В тази връзка с най-голямо удоволствие искам да обявя, че Сюзън и аз очакваме бебе. Момиченце. През ноември”, написа Робърт Дауни-Джуниър. Това означава, че половинката му би трябвало да е в 5-ия месец. Двамата са женени от 9 години.

Радостната вест за Робърт Дауни-Джуниър идва след неприятностите, които му причини големият му син Индио. На 29 юни той попадна зад решетките по подозрение за притежание на наркотици. Сега младежът преминава курс на профилактично лечение в рехабилитационен център в калифорнийския град Малибу.

Ние даваме своята подкрепа на Индио и правим всичко възможно, за да му помогнем той да стане абсолютно здрав човек“, написа по този повод “Железния човек”.

Припомняме, че Робърт Дауни-Джуниър е известен на широката публика с незабравимите си роли в блокбъстърите “Шерлок Холмс”, “Железният човек” и “Отмъстителите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.